Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Diputació reunirà emprenedors, empresaris i inversors

La cita tindrà lloc el 19 de desembre a l'Escola d'Art de Tarragona.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els emprenedors, empresaris i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre tenen una cita el proper 19 de desembre.

Els emprenedors, empresaris i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre tenen una cita el proper 19 de desembre.

Els emprenedors, empresaris i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre tenen una cita el proper 19 de desembre a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona (Carretera de Valls s/n).

Es tracta de la 4a jornada Business Networking que organitza la Diputació, un espai de trobada d'empreses, productes i serveis de nova creació que està pensat perquè els participants puguin compartir experiències i establir sinergies.

Enguany aquesta iniciativa arriba carregada de novetats. En aquest sentit, inclourà un showroom (sala d'exposició) on els emprenedors podran mostrar i explicar els seus productes i serveis, i també comptarà amb l'experiència de l'emprenedor, mentor i professor Néstor Guerra, un dels experts més reconeguts en l'àmbit d'emprenedoria Lean Start-up, el qual oferirà la xerrada inspiradora "Cinco cosas que he aprendido de emprender". La cita es clourà amb l'actuació del famós dj tarragoní André Vicenzzo.

A través d'aquesta iniciativa, la Diputació vol oferir un espai d'oportunitats als projectes empresarials, sobretot als de nova creació, per tal de donar-los visibilitat i ajudar-los a establir-se i a avançar en les diferents fases del seu desenvolupament.

L'assistència al Business Networking és gratuïta i les inscripcions es poden realitzar al següent enllaç: http://www.dipta.cat/empren/connectant/jornada-de-business-networking

Temas

Comentarios

Lea También