Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Festa del Cine amb les entrades a 2'90 euros arranca amb menys espectadors que l'any passat

Algunes de les pel·lícules que es poden veure en aquesta edició de la Festa del Cine són l'esperada 'Blade Runner 2049' de Dennis Villeneuve, el terror d''Annabelle: Creation' o la cinta d'animació infantil 'Operació cacauet 2. Missió: salvar el parc'

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu de l'OCine Les Gavarres de Tarragona durant una altra Festa del Cine. Foto: Lluís Milian

Imatge d'arxiu de l'OCine Les Gavarres de Tarragona durant una altra Festa del Cine. Foto: Lluís Milian

La Festa del Cine va arrencar aquest dilluns amb 381.236 espectadors, un 311% més que el dilluns de la passada setmana, segons dades donades a conèixer per Comscore a Twitter. No obstant això, aquestes xifres signifiquen un descens del 8,2% respecte el mateix dia de l'edició anterior que es va celebrar al maig, on hi van acudir 415.526 espectadores, i un 40% menys respecte l'octubre de fa un any, quan 637.881 espectadors van visitar les sales de cinema. Algunes de les pel·lícules que es poden veure en aquesta edició de la Festa del Cine són l'esperada 'Blade Runner 2049' de Dennis Villeneuve, el terror d''Annabelle: Creation', la cinta d'animació infantil 'Operació cacauet 2. Missió: salvar el parc', doblada en català, 'El Castillo de cristal' dirigida per Destin Daniel Cretton o 'El muñeco de nieve', el thriller dramàtic dirigit pel suec Tomas Alfredson, director d''El topo' i 'Déjame entrar'.

Temas

Comentarios

Lea También