La Fira de Bandolers d'Alcover recupera els espectacles de petit format

Una companyia ambulant recorrerà carrers i places fent representacions teatrals

19 mayo 2017 18:00 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 7 al 10 d’octubre, Alcover viurà una nova edició de la Fira de Bandolers. Un any més, l’esdeveniment girarà entorn a les escenificacions teatrals al carrer per part de companyies professionals i el grup local La Resclosa.

Com a novetat, enguany s’introdueix la iniciativa de recuperar el format de petit espectacle «amb actors a peu de carrer que aniran voltant pel municipi», ha explicat aquesta tarda la regidora de la Fira, Carla Miret, durant la presentació de l’esdeveniment.

Concretament, hi haurà un espectacle que utilitzarà aquest format. Es tracta de Brams d’ases i bandolers i serà interpretat per una companyia d’artistes ambulant que farà diverses representacions el divendres, dissabte i diumenge de la Fira.

D’altra banda, en aquesta edició es donarà continuïtat a la línia engegada l’any passat de centralitzar l’espectacle de gran format en un únic escenari, l’Església Vella. A més a més, en l’escenificació d’enguany, titulada La Martingala bandolera, es deixaran de costat les baralles i s’apostarà per un registre més humorístic.

Pel que fa al Túnel del Temps, una de les representacions teatrals clàssiques de la Fira i que va a càrrec del grup local La Resclosa, aquesta vegada canviarà d’ubicació. Així, en ves de realitzar-se al nucli antic del municipi, passarà a fer-se al Convent de les Arts d’Alcover, on els visitants hi arribaran a través d’un transport anomenat ‘bandotren’.

Creix el recinte firal

La Fira es completarà amb la mostra d’oficis i arts tradicionals, productes gastronòmics i degustació de productes de la terra, un recinte firal que enguany s’amplia amb nous carrers i places. Destaca, per exemple, la incorporació de dues zones gastronòmiques. Una d’elles serà la plaça Lluís Companys, on hi haurà una concentració de food trucks.

Les zones d’estacionament també seran ampliades amb tres nous espais que representaran 400 aparcaments més respecte les passades edicions. Les tres noves zones, que se sumen a les 12 ja existents, són el Convent de les Arts d’Alcover, situat a la carretera de Mont-ral; el tanatori, al carrer Muralla de Sant Miquel; i l’Avinguda Miquel Martí i Pol.

Comentarios
Multimedia Diari