Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Fundació Tarragona 2017 i RTVE signen un conveni per la retransmissió dels Jocs Mediterranis

Volen dotar d'una àmplia cobertura a les competicions esportives, així com a les cerimònies d'inauguració i clausura

ACN

Whatsapp
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (esquerra), encaixant les mans amb el president del COE, Alejandro Blanco (centre) i el de RTVE, José Antonio Sánchez Domínguez (dreta). Foto: ACN

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (esquerra), encaixant les mans amb el president del COE, Alejandro Blanco (centre) i el de RTVE, José Antonio Sánchez Domínguez (dreta). Foto: ACN

La Fundació Tarragona 2017 i la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola (RTVE) han signat aquest dilluns un conveni marc de col·laboració per definir i regular la cobertura mediàtica dels XVIII Jocs Mediterranis, que se celebraran del 30 de juny al 9 de juliol del 2017 a Tarragona i quinze municipis més del territori. L’acord contempla la posada en marxa entre ambdues parts d’un pla de comunicació que concedeixi una àmplia cobertura a les competicions esportives dels Jocs, així com a les cerimònies d’inauguració i clausura, a través dels canals de televisió, ràdio i web de RTVE. L’organització dels Jocs treballarà, en col·laboració amb RTVE, en la definició del calendari de proves a cobrir durant la celebració dels Jocs, amb l’objectiu d’elaborar els plans de producció de l’esdeveniment.

La signatura del conveni ha tingut lloc aquesta tarda a les instal·lacions del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid i ha comptat amb la presència del president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; del president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; i del president de RTVE, José Antonio Sánchez Domínguez.

L’alcalde i president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha mostrat la seva satisfacció per l’acord i ha assenyalat que “RTVE ha demostrat una vegada més la seva aposta per les grans cites esportives del món de l’esport, com també són els Jocs Mediterranis Tarragona 2017”.

Prèviament, al migdia, l’alcalde de Tarragona ha mantingut una reunió protocol·lària amb el ministre d’Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También