Más de Tarragona

La Gran Festa de la Calçotada, en 5,5 milions de cupons de l'ONCE

El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció.

Redacció

Whatsapp
Imatge del cupó de la Gran Festa de la Calçotada.

Imatge del cupó de la Gran Festa de la Calçotada.

La Gran Festa de la Calçotada de Valls protagonitza el cupó de l'ONCE de dissabte 28 de gener. Cinc milions i mig de cupons portaran una imatge d’aquesta celebració i la llegenda “Gran Fiesta de la Calçotada. Último domingo de enero”.

El diumenge 29 de gener Valls, coneguda com la capital del calçot, acollirà la Gran Festa de la Calçotada, una diada festiva, popular i promocional entorn del calçot que impregna els carrers i places de Valls d’un marcat tipisme i bullícia. La jornada comptarà amb un variat programa d’actes tradicionals i concursos relacionats. Segons diu la tradició ancestral, una bona calçotada, una “calçotada amb àngel”, ha de tenir com a teló de fons, la serralada de Miramar; com a escenari, una masia vallenca, i, com a platea, la ciutat de Valls amb el seu campanar alterós.

El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros. 

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments autoritzats.

El Cupó de l’ONCE ha estat presentat aquest matí, en un acte celebrat a la Cambra de Comerç de Valls. L’acte ha comptat amb la presència d’Albert Batet, alcalde de Valls; Marcel·lí Morera, president de la Cambra de Comerç de Valls; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial i Sara Gimeno, directora de la direcció de l’ONCE a Tarragona. 

Temas

  • COMARQUES

Lea También