Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Grossa de Cap d'Any passa de llarg de Tarragona

Només Falset (Priorat), on s'ha venut un cinquè premi, ha rebut part dels diners que avui hi havia en joc

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Grossa, en una imatge d'arxiu. Foto: A. González

La Grossa, en una imatge d'arxiu. Foto: A. González

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any d'aquest 2017 ha estat el número 56795 i s'ha venut a Vilassar de Mar (Maresme) i al municipi gironí de Campdorà, que ja va repartir el segon premi de la Grossa 2016. Cada bitllet està valorat amb 100.000 euros, 20.000 per euro apostat. Els afortunats que tenen butlletes amb el número anterior i posterior guanyaran 1.000 euros, 200 euros per euro apostat. Les quatre últimes xifres obtindran un premi de 500 euros, 100 euros per euro jugat, mentre que les tres últimes guanyaran 175 euros (35 euros per euro jugat). Les centenes i els dos últims números tenen un premi de 25 euros per butlleta (5 euros per euro apostat). Finalment, si s'ha encertat l'últim número, el premi és el reintegrament.

El segon premi, al qual corresponen 32.500 euros per bitllet jugat, ha recaigut en el número 64.773 i ha estat venut a Barcelona capital i a les localitats barcelonines de Terrassa, L'Ametlla del Vallès i Vic.

El número 75.182 ha estat premiat amb el tercer premi, que reparteix 15.000 euros per bitllet i ha tocat a Lleida capital i la localitat lleidatana de Menàrguens.

El quart premi, de 5.000 euros per bitllet de cinc euros, ha recaigut en el 32.695 i ha estat venut a Barcelona, Figueres (Alt Empordà), Vallfogona de Balaguer (Noguera) i també per internet.

Finalment, el cinquè premi, al qual corresponen 2.500 euros per bitllet de cinc euros, ha estat per al número 68.211, que ha estat venut a Barcelona, Calaf (Anoia) i Falset (Priorat). Només l'Estanc Pilar Pallejà d'aquesta darrera localitat ha fet que les comarques de Tarragona rebin part dels premis que avui es repartien. 

Temas

Comentarios

Lea También