La Guàrdia Urbana accentua la vigilància dels botellots

Des de la fi de l’estat d’alarma s’han tramitat 123 denuncies relacionades amb aquesta pràctica a la ciutat de Tarragona

11 junio 2021 18:30 | Actualizado a 11 junio 2021 18:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Urbana de Tarragona realitza un dispositiu especial per tal de prevenir i dispersar aquelles persones que realitzen botellots incomplint les ordenances municipals i les mesures sanitàries en vigor. Pel conseller Manel Castaño, «aquest esforç té un doble objectiu: d’una banda que es compleixin les mesures sanitàries i municipals i, de l’altra, contribuir al descans dels veïns».

Les actuacions que es duran a terme els caps de setmana seran per districtes: Al districte Llevant, es realitzen rondes de vigilància i controls a l’ermita de la Salut, a plataforma multifuncional del Miracle, a parcs i places de La Mora. També es fa un control a les platges. Al districte Nord es controla l’Oliva, el parc de la Muntanyeta – Pedrol, la zona del darrera del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau i el Pont del Diable. Al districte Ponent es fan vigilàncies al polígon comercial Les Gavarres, l’entorn del parc de La Coma i parcs i places dels diferents barris. Al districte Eixample es vigila el parc de Tarragona 2 i el parc del Francolí. Al districte Centre es fan controls al Camp de Mart, Parc Saavedra, Cr. Josepa Massanes i pàrquing dissuasiu del Cementiri. Durant aquestes setmanes des del final de l’estat d’alarma, s’han realitzat 81 dispositius planificats, de caire preventiu, amb presència policial uniformada i control d’accessos a alguns espais públics. A més també s’han dut a terme 56 actuacions a arrel de requeriments de veïns en les quals s’han tramitat 123 denúncies, de les quals 78 han estat per consum i/o tinença d’estupefaents i 48 per consum d’alcohol.

Comentarios
Multimedia Diari