Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Guàrdia Civil continua davant la impremta Indugraf

Els agents continuen controlant les entrades i sortides i aquest matí han tornat a accedir a les instal·lacions

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Guàrdia Civil, davant Indugraf, a Constantí, aquest matí. Foto: Lluís Milián

La Guàrdia Civil, davant Indugraf, a Constantí, aquest matí. Foto: Lluís Milián

Agents de la Guàrdia Civil continuen vigilant la impremta Indugraf, a Constantí, i aquest matí han tornat a accedir a l'interior de les instal·lacions, després que ahir ja fessin una primera inspecció.

L'advocat de l'empresa de Constantí, Tomàs Gilabert, va explicar aquest divendres que la Policia Judicial de la Guàrdia Civil havia dut a terme una "inspecció" ordenada pel fiscal en cap de Tarragona i que no va ser un escorcoll. El lletrat va assegurar que van inspeccionar naus, tallers i pàrquings però que no es van emportar res "perquè no han trobat res del que venien a buscar". Gilabert ha negat que s'hagi rebut cap encàrrec relacionat amb el referèndum i ha explicat que la inspecció de la Guàrdia Civil ha estat "exquisida". L'únic lloc que no han inspeccionat, perquè no constava al decret del Fiscal, ha estat el despatx del gerent.

L'advocat també va explicar que no s'han demanat ni factures ni cap tipus de documents i que els agents només han fet fotografies del que anaven inspeccionant per comprovar que no hi havia res del que buscaven. Gilabert va dir que es tracta d'una "inspecció" ordenada pel Fiscal a la Guàrdia Civil amb motiu de les diligències obertes a partir de la notícia d'un mitjà de comunicació on s'assegurava que la impremta de Constantí hauria pogut fer material per al referèndum, en concret, actes d'escrutini.

Temas

Comentarios

Lea También