Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Guàrdia Civil de Tarragona destrueix més de 2.000 armes

Es tracta de material del qual els seus propietaris s'han desprès o que ha estat comissat pels cossos policials

ACN

Whatsapp
Pla general de quatre agents de la Guàrdia Civil entre diversos sacs amb armes. Foto: ACN

Pla general de quatre agents de la Guàrdia Civil entre diversos sacs amb armes. Foto: ACN

La Guàrdia Civil de Tarragona ha destruït per fosa 2.082 armes de foc que es trobaven dipositades en aquesta Intervenció d'armes per diversos conceptes, entre els quals la mort del titular, la caducitat de la llicència d'armes, el lliurament voluntari dels propietaris, subhastes que han quedat desertes i, en menor mesura, les comissades per la comissió de fets delictius o per altres tipus d'infraccions administratives. Del total de les armes, 1.336 corresponien a armes de foc llargues, 440 a pistoles i revòlvers i 44 a armes detonadores. També n'hi havia 69 d'aire comprimit i 193 armes blanques, que havien estat intervingudes pels cossos policials de Tarragona en diverses actuacions. Totes elles s'han reduït a ferralla mitjançant la seva fosa en una fàbrica de laminats de la demarcació de Barcelona.

La destrucció d'armes està regulada en el vigent Reglament d'Armes de l'any 1993. L'import que s'obté, un cop descomptats els costos de manipulació, s'ingressa al Tresor Públic. El procés es controla d'inici a fi per part de personal de la Intervenció d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil, que té competència exclusiva en aquesta matèria.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También