Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Guàrdia Civil surt de la impremta de Constantí després de més de dos hores d'escorcoll

L'entrada l'hauria autoritzat la Fiscalia de Tarragona

 

ACN

Whatsapp
Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil sortint de la impremta de Constantí. Foto: ACN

Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil sortint de la impremta de Constantí. Foto: ACN

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha sortit de la impremta de Constantí després de més de dos hores d'escorcoll, autoritzat per la Fiscalia de Tarragona. Els vuit agents que integraven la comitiva han sortit amb un caixa, motxilles i algun maletí de l'empresa. Durant l'escorcoll han estat acompanyats en tot moment pel gerent i l'advocat de la impremta. L'entrada s'ha produït pocs minuts abans de les tres de la tarda després de gairebé 48 hores que agents de la Guàrdia Civil custodiessin aquesta empresa i aturessin els treballadors de la impremta per escorcollar-los els maleters dels vehicles. L'actuació policial s'hauria produït pels indicis que l'empresa hauria pogut imprimir documentació relacionada amb el referèndum, en concret actes d'escrutini per l'1-O.

Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil guardant motxilles i maletins als maleters del cotxe a la sortida de la impremta de Constantí. Foto: ACN

Temas

Comentarios

Lea También