La Guàrdia Urbana estrena dues noves motocicletes

Fins ara, la Guàrdia Urbana de Tarragona disposava de quinze 15 motocicletes de gran cilindrada, de les quals deu 10 són d’una antiguitat entre els 14 i 17 anys,

25 abril 2019 10:26 | Actualizado a 25 abril 2019 10:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Unitat de Trànsit de la Guàrdia Urbana ha estrenat aquesta setmana dues noves motocicletes de les mateixes característiques que les adquirides l’any passat. L'adquisició de vehicles dona continuïtat al pla de renovació de la flota de motocicletes iniciat fa tres anys amb l'objectiu de millorar la seguretat dels agents i el servei a la ciutadania.

Fins ara, la Guàrdia Urbana de Tarragona disposava de quinze 15 motocicletes de gran cilindrada, de les quals deu 10 són d’una antiguitat entre els 14 i 17 anys, més les tres que es van adquirir a l’octubre de 2015, amb tres anys d’antiguitat, i dues de les mateixes característiques de les actuals adquirides al 2018. El cos es troba immers en un pla de renovació amb l’objectiu de millorar les prestacions dels vehicles i la seguretat dels agents. El canvi també suposa una reducció de la despesa corrent de manteniment.

Les noves motocicletes són del model Honda NC 750 S amb canvi automàtic, mentre que els vehicles que conformen la resta de la flota són Honda 620 i 700 Deaville.

Els agents que utilitzen diàriament aquest tipus de vehicle com a mitjà de transport són de la Unitat de Trànsit, composta actualment per dos caporals i 18 agents. Les seves principals funcions són les següents: assistència als accidents del trànsit, regulació del trànsit, servei diari de protecció escolar, actuacions en disciplina de trànsit, campanyes preventives per garantir la seguretat viària, etc.

Comentarios
Multimedia Diari