La Guàrdia Urbana troba 1.500 quilos de roba de l'Associació Roba Amiga de Tarragona en un bosc

L'Associació creu que probablement prové de la sostracció de la roba dels seus contenidors, ja que la majoria de vegades quan fan la recollida estan buits

19 mayo 2017 19:11 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona han trobat aquest matí, a les 11.15 hores, quan estaven realitzant un patrullatge, una gran acumulació de bosses en un terreny forestal, concretament a la carretera que va de Sant Pere i Sant Pau cap a Santes Creus, la TP-2031, prop de la urbanització Balcó de Tarragona.

Les bosses eren de plàstic i plenes de roba usada, aparentment procedent dels contenidors de recollida de roba de l'Associació Roba Amiga.

Pels voltants de la zona també hi havia molta roba llençada per terra.

La Guàrdia Urbana s'ha posat en contacte amb l'Associació Roba Amiga que s'han personat al lloc dels fets i han manifestat que segurament aquesta roba prové de la sostracció de la roba dels seus contenidors, ja que la majoria de vegades quan fan la recollida els contenidors estan buits. 

Els operaris de l'Associació Roba Amiga han recollit les bosses i han calculat que aproximadament hi havia uns 1500 quilos de roba.

 

Comentarios
Multimedia Diari