Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La I Fira Aproxima't arriba a Tarragona amb croquetes, cervesa artesana i productes de proximitat

La Fira comptarà amb paradetes de promoció i venda durant tot el dissabte 15. A més, durant tota la jornada restaran obertes les aixetes dels barrils de cervesa artesana, que es podran maridar amb una oferta inèdita de croquetes de temporada

Diari de Tarragona

Whatsapp
La I Fira Aproxima't arriba a Tarragona amb croquetes, cervesa artesana i productes de proximitat

La I Fira Aproxima't arriba a Tarragona amb croquetes, cervesa artesana i productes de proximitat

La Fira Aproxima't arriba per primer cop a Tarragona. El grup de consum La Bajoca i un grup de mestres cervesers —KESSE Cervesa Artesana(Tarragona), Ona cervesa artesana (Vilaseca) i Clandestines (Montferri)— han decidit unir esforços aquest mes de juny per promoure un nou esdeveniment de referència a la ciutat i al Camp de Tarragona.

Aproxima't, la I Fira de Productores de Proximitat de Tarragona, tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a la Plaça del Rei de Tarragona i ja compta amb la participació confirmada d'artesans de tot tipus. De moment han confirmat la seva assistència productores de formatges i iogurts (La Segalla, Albiol – SelvaDelCamp, el Boc de Mont-ral, Alt Camp, i D'Aquí Formatges Artesans, Baix Llobregat); de xocolata, cremes i dolços (Menjamiques, Bràfim); de sabons, xampús i cosmètica ecològica (Bombolletes. Sabons Artesans 100% Naturals, Valls); de mel de primera qualitat (La Casa de la Mel, Mel el Remei, #Alcover); d'una gran varietat de fruites i verdures ecològiques (La Magalla, Bràfim); i de llegums (CAL CAMAT Agroecologia, ElVendrell).

La fira ha anunciat que durant tota la jornada restaran obertes les aixetes dels barrils de cervesa artesana. A més, les cerveses es podran maridar amb una oferta inèdita de croquetes de temporada

La Fira comptarà amb paradetes de promoció i venda durant tot el dia, entre les 11:00 i les 20:00 hores, però l'objectiu és arribar a tots els públics i que Aproxima't es converteixi, també, en un espai d'oci i gaudi pels assistents. Per això, la fira ha anunciat que durant tota la jornada restaran obertes les aixetes dels barrils de cervesa artesana. A més, les cerveses es podran maridar amb una oferta inèdita de croquetes de temporada, a càrrec del servei de cuina del Casal Sageta De Foc, que també servirà un dinar a l'aire lliure amb productes ecològics i que durant tot el dia restarà a la plaça, com a punt d'informació i servei del públic que s'apropi a la fira. 

Finalment, la jornada estarà amenitzada amb la música de dos clàssics de la ciutat: Ganjanights i Club Vinil Tarragona, que actuaran durant el mat-i-migdia i la tarda-vespre respectivament.

La fira de productes artesans s'emmarca dins el programa de Festes de Sant Joan de Tarragona i l'organització ha obert un compte a la xarxa social Twitter (@Taproxima), a Instagram (fira_aproximat) i a Facebook (@arpoximat.tarragona) per promoure l'esdeveniment i donar a conèixer les novetats que vagin sorgint o altres activitats que s'organitzin el mateix dia 15 a la Plaça del Rei.

El programa d'Aproxima't, I Fira de Productores de Proximitat de Tarragona, és el següent:

DISSABTE 15 DE JUNY / PLAÇA DEL REI (TGN)

11:00 – Inauguració de la Fira: comença Aproxima't!

12:00 – Vermut de la terra amb Encroquetada popular (croquetes de temporada, inèdites i d'autor a càrrec del cuiner Santi Fortuny Pàmies). Es serviran croquetes fins exhaurir existències. 
12:00 – Inici de l'actuació de Ganja Nights, amb Great Alice & Didi Goat

14:00 – Dinar Popular, amb Falafels Artesans, Amanida i Rodó a la Salsa de Cervesa Negra artesanal. De postres, crema iogurt. 

18:30 – Tast de Cerveses: cata comentada amb la presència dels principals artesans/mestres cervesers de Tarragona

19:00 – Sessió musical als plats amb Club Vinil Tarragona.

*Els barrils de cervesa artesana i el servei de barra del Sageta de Foc estaran disponibles durant tot el dia a la plaça.

Temas

Comentarios

Lea También