Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Jove completa el trio de gamma extra amb el 2de9fm          

Els Xiquets de Tarragona han estat els encarregats d'obrir la diada castellera de Santa Tecla a la plaça de la Font descarregant un majestuós 4de8 amb el pilar

Diari de Tarragona

Whatsapp
Majestuós 4de8 amb el pilar dels Xiquets de Tarragona

Majestuós 4de8 amb el pilar dels Xiquets de Tarragona

La Colla Jove ha descarregat el 5de9 amb folre a la primera ronda de la diada de Santa Tecla. Els del Cós del Bou, tot i un lleuger tremolí a la descarregada, s'han anotat el cinquè 5de9f de la temporada.

Els Xiquets de Tarragona han estat els encarregats d'obrir la diada castellera de Santa Tecla a la plaça de la Font descarregant un majestuós 4de8 amb el pilar.

Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo han descarregat un 5de7 de postal.

Els tercers en actuar en aquesta primera ronda han estat els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que han descarregat el setè 3de8 de la temporada, en una execució de llibre.

La Jove tira d'orgull i carrega el 3de9 amb folre i pilar

Els del Cós del Bou han carregat un castell extremament complicat com ho és el 3de9fa. L'execució ha estat complicada des de bon començament, ja que el castell ha perdut la mida massa aviat. No obstant, el treball del tronc i la rapidesa de la canalla han permès carregar-lo. Al principi de la segona ronda de la diada castellera de Santa Tecla els Xiquets de Tarragona han pogut descarregar el segon 3de9f de la temporada. Els Xiquets del Serrallo han descarregat un nou castell de gamma alta de set, el 4de7 amb agulla. Per la seva banda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat un altre 2de7 de manual.

La Jove completa el trio de gamma extra amb el 2de9fm          

La Colla Jove ha descarregat per primer cop a Tarragona el 2de9 amb folre i manilles a la tercera ronda. Tot i que semblava que el castell es podia girar perillosament, els del Cós del Bou l'han dominat amb solvència, anotant-se el segon del seu historial.  Els Xiquets de Tarragona han carregat el 4de9f a la tercera ronda de la diada de Santa Tecla. El castell s'ha mostrat molt tremoladís, si bé des del tronc han pogut anar mantenint la forma. Amb l'aleta, la precipitació de la canalla al iniciar el descens i la manca de forces degut a l'esforç titànic en tota l'execució, el castell ha acabat cedint. Els Xiquets del Serrallo han completat el seu tercer castell de la gamma alta de set amb el 3de7 amb l'agulla. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat el 4de8.

Temas

Comentarios

Lea También