La 'Legión de Montblanc' guanya el concurs de comparses de Carnaval 

La colla va anunciar a través de les xarxes socials la venda del tanc que va protagonitzar la rua. L’ha posat a la venda a través de Wallapop per 3.500 euros

13 febrero 2018 10:24 | Actualizado a 13 febrero 2018 11:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vestits de legionaris, amb banderes d’Espanya, una carrossa en forma de tanc, i fins i tot una cabra. La colla Embragània va fer una paròdia sobre la legió espanyola i van ser els participants més destacats del Carnaval de Montblanc. Vídeos i fotografies de seguida es van fer virals a les xarxes socials, creant debat arreu, tant pels qui pensaven que era una paròdia com per qui s’ho va prendre seriosament i va creure que era tot veritat. La colla es va endur el primer premi del Carnaval del municipi en la categoria de carrosses. També van aconseguir 300 euros del premi atorgat per Aviram Moix a la desfilada més original a Sant Francesc.

La colla va anunciar a través de les xarxes socials la venda del tanc que va protagonitzar la rua. De fet, l’ha posat a la venda a través de la plataforma Wallapop, a un preu de 3.500 euros.

La sàtira va començar el Dijous Gras quan van penjar un vídeo simulant el NoDo franquista i ja va triomfar a les xarxes socials, avisant del que passaria durant el cap de setmana. Després, difonien a través de Facebook les fotografies de Montblanc espanyolitzat, i dissabte, la legió espanyola feia arribada a la Vila Ducal amb tota cura de detalls, inclosa la recreació d’un tanc que imposava, oferint una imatge gairebé real. 

La cabra de la legió i la interpretació de l’himne de la legió, cantat, van protagonitzar la participació dels integrants d’Embragània al Carnaval, i amb el pas del Sant Crist a la plaça Major. Molts montblanquins han intentat aclarir que es tractava d’una paròdia. 

Comentarios
Multimedia Diari