La Marató a Reus: la plaça Prim s'omple d'activitats solidàries per recaptar fons per les malalties minoritàries

La ciutat és un dels quatre platós territorials del programa solidari 

15 diciembre 2019 13:25 | Actualizado a 15 diciembre 2019 20:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La ciutat de Reus s'ha convertit aquest diumenge en un dels quatre platós de la 28a Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a les malalties minoritàries.

Durant tota la jornada es faran connexions amb la capital del Baix Camp, conduïdes pels periodistes Josep Cuní i Helena Garcia Melero des del Teatre Fortuny i la plaça Prim.

De fet, en aquest espai s'apleguen moltes de la cinquantena d'activitats solidàries organitzades al municipi. La Cucafera de Reus de l'AMPA Escola els Ganxets ha oferit aquest matí els seus balls davant l'atenta mirada dels nens i nenes de la ciutat. Així mateix, a l'espai de l'associació els més petits han pogut pintar un dibuix de la Cucafera. D'altra banda, en col·laboració amb l'establiment Cal Sendra, s'han venut croquetes per recaptar diners per les malalties minoritàries. 

A la mateixa plaça Prim, l'Associació Amics dels Rellotges de Reus ha venut en el seu estand el conte "Sóc més que un rellotge" on s'explica la història del rellotge del Campanar de Reus.

Amb tot, la solidaritat s'ha estès per molts pobles i ciutats de la demarcació de Tarragona amb esmorzars populars, caminades, curses, bingos i representacions de Pastorets, entre altres.

Reus se convierte hoy en una de las sedes de La Marató de TV3

La Marató de TV3 y Catalunya Ràdio dedica este domingo una programación de casi 16 horas ininterrumpidas dedicada a la investigación de las enfermedades minoritarias en una edición descentralizada. El programa inaugura un nuevo formato en el que sale de los estudios de las emisoras y recorre Catalunya de la mano de sus cuatro copresentadores: el actor Quim Masferrer y los periodistas Mònica Terribas, Josep Cuní y Jordi Basté.

Comentarios
Multimedia Diari