Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Nit de Castells s’avança al mes de desembre

La cita lliurarà deu premis, especialment vinculats al curs casteller finalitzat
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'una edició anterior de la Nit de Castells. Cedida

Imatge d'una edició anterior de la Nit de Castells. Cedida

La tretzena Nit de Castells se celebrarà el dissabte 15 de desembre del 2018 a Valls, quilòmetre 0 del món casteller, i esdevindrà la festa de cloenda i valoració de la temporada. La nova data pretén posa en valor els resultats de la temporada, especialment en els premis que hi apareixen directament vinculats.

La Nit de Castells és una iniciativa de la Revista Castells i està organitzada per aquesta publicació, l’Ajuntament de Valls, La Xarxa de Comunicació Local i TAC 12.

En les darreres cinc edicions, la Nit de Castells s’ha celebrat el darrer cap de setmana de gener, l’anterior a la festivitat local de la Candela, com un acte que premiava la temporada anterior, però que també saludava la següent. 

La decisió d’avançar-la un mes i mig respon a la voluntat de ressaltar els premis en el context de l’any casteller acabat de tancar. A més dels organitzadors, la decisió també s’ha consensuat amb les dues colles dels Xiquets de Valls, que treballen conjuntament durant tot l’any en el si d’una comissió de participació ciutadana. 

El format serà el mateix dels darrers anys, incrementant l’accent del contingut artístic d’una gala pensada per lliurar premis i reconeixements i, al mateix temps, adaptar-se a les exigències del ritme televisiu.

Temas

Comentarios

Lea También