La Pastanaga Assassina arriba a Tarragona

El període per inscriure's finalitza el 21 de juliol i és necessari viure a Vimbodí i Poblet. L'edat mínima per a jugar-hi és de 16 anys, i els menors ho podran fer amb l'autorització del pare, mare o tutor/a legal

12 julio 2019 07:57 | Actualizado a 12 julio 2019 08:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Arriba a Catalunya la Pastanaga Assassina. Sí, heu llegit bé. Amb l'arribada de la 36a edició de la Setmana de la Joventut de Vimbodí i Poblet, l'Ajuntament de la Conca de Barberà ha llençat una proposta força interessant.

Es tracta d'un joc de rol també conegut com a l'Assassí de la Pastanaga o el Killer on cada participant té un doble paper, el de víctima i el d'assassí.

Abans de començar es reparteix a cada participant un clauer amb el nom de la seva víctima i una pastanaga. Per a assassinar s'ha de tocar la panxa de la víctima amb la pastanaga. Un cop "morta", queda eliminada del joc i t'ha d'entregar el seu clauer, que tindrà el nom de la teva pròxima víctima. El joc té tres objectius principals: que no et matin, assassinar el màxim nombre de participants i aconseguir arribar a matar la persona que tenia el clauer amb el teu nom.

Així doncs, com més gent assassinis més clauers acumularàs. Si et maten, t'eliminen i deixes de jugar (però encara pots ser sospitós de ser assassí o assassina com la resta de participants vius). Has d'entregar el clauer amb el nom de la teva última víctima però t'has de quedar tots els altres (són la prova dels teus crims). Si al assassinar la teva víctima reps un clauer amb el teu nom significa que ets l'últim o última supervivent i que, d'aquesta manera, el joc ha acabat.

A l'hora d'assassinar s'han de seguir una sèrie de normes i paràmetres:

  1. Només es pot matar a la persona el nom de la qual està al teu clauer.
  2. No es podrà matar a cap persona que vagi completament nua o inconscient.
  3. No es podrà matar a la feina, al WC (fent cua si!), en algun vehicle en moviment o a casa de la víctima, excepte si heu estat convidats o convidades.
  4. No es pot matar quan la víctima aguanta el got lila de l'Esplai Peti ki Peti.
  5. No et pot matar sinó es tocant amb una pastanaga a la panxa de la víctima, sempre amb suavitat.
Anima't perquè també hi ha premis. En primer lloc, el premi al Últim o Última Supervivent (aquella  persona que queda com a últim o última participant, amb el clauer que porta el seu nom. El premi és un un sopar per a dues persones). I, en segon lloc, el premi a l'Assassí o Assassina en Sèrie (aquella persona que hagi eliminat més participants, i per tant, té més clauers). No té perquè ser la mateixa que l'últim o última supervivent. En cas d'empat es farà un sorteig. El premi són 2 entrades per anar al cinema.

Comentarios
Multimedia Diari