Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

La Pirotecnia Valenciana s'enduu el primer premi del Concurs de Focs Artificials de Tarragona

La puntuació obtinguda pels valencians ha estat de 1759 punts

Redacció

Whatsapp
Els cohets aquàtics van ser espectaculars i en algun moment van arribar fins l'arena. Foto: Pere Ferré

Els cohets aquàtics van ser espectaculars i en algun moment van arribar fins l'arena. Foto: Pere Ferré

La 26a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona ja té guanyador. La Pirotecnia Valenciana ha obtingut el primer premi del certamen amb 1759 punts i serà l'encarregada de realitzar l'espectacle de focs artificials durant les festes de Santa Tecla 2016.

El segon lloc i amb una puntuació de 1483 punts ha estat per a la xinesa Pirotècnia Firevision Internacional, mentre que La Pirotencia Xaravia (Ourense) es posiciona en tercer lloc amb una puntuació de 1304 punts. Finalment, el quart premi se l'ha emportat la pirotecnia Valecea (Álava) amb 1249 punts. Aquest matí l'Ajuntament de Tarragona ha acollit l'entrega de premis del Concurs al pati Jaume I.

Els valencians van oferir divendres un espectacle pirotècnic que per molts va ser el millor de la història del Concurs. Recupera la crònica de la seva actuació: 

'La mejor actuación que he visto nunca'

Més informació en breus. 

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También