La Pobla acull el debut discogràfic de Jay Lem'on

Serà dissabte al Casal Cultural a partir de les 19.30 hores.

23 octubre 2017 16:01 | Actualizado a 23 octubre 2017 16:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'artista tarragoní Jay Lem'on (Albert Burrut), aterrarà aquest proper dissabte a l’escenari del Casal Cultural de La Pobla on, a les 19.30 hores desgranarà els títols que donen forma al seu primer treball discogràfic.

“Shake Your Mind” suposa el debut d’aquest jove tarragoní, que actuarà a La Pobla acompanyat per la seva banda, la qual està integrada pel baixista David Cuenca, el bateria Joan Torné, el pianista Alex Badi i el guitarrista Xavier Oró. Junts, faran vibrar el públic assistent amb una
proposta musical que inclou ritmes pop-rock/soul i, sobretot, molta energia.

Les propostes culturals basades en l’animació continuaran el proper 31 d’octubre, amb la celebració de la Castanyada.

Als sempre sol·licitats panellets, moniatos i moscatell s’hi afegeix la ja plenament consolidada celebració del Halloween, que un any més comptarà amb l’espectacular i esfereïdor passatge del terror al Pavelló municipal. La nit del 31 d’octubre, Castanyada i Halloween es donaran la mà en una festa que també inclou sopar, ball i discoteca mòbil.

Activitats del cap de setmana

D’altra banda, el darrer cap de setmana ha estat ben intens pel que fa activitat al municipi pobletà, tota vegada que hi ha tingut lloc fins a tres propostes que han assolit una elevada participació. En aquest sentit, la platea del Casal Cultural es va omplir d’un públic familiar el dissabte a la tarda.

Grans i petits van gaudir amb la projecció de la pel·lícula “Tadeo Jones”.

 

També hi va haver espai per a l’esport i la salut, a través d’una nova edició de la caminada popular i solidària. La trobada va tenir lloc ahir diumenge i va congregar més de 300 inscrits. L’organització els va lliurar a tots ells una bossa d’avituallament, en una cita que combina el vessant esportiu amb el solidari, ja que els assistents van poder col·laborar amb una causa benèfica.

Com sempre, la caminada va transcórrer per l’entorn urbà i rural de La Pobla, a través dels itineraris saludables del municipi i acompanyats en tot moment pels membres de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de La Pobla de Mafumet.

D’altra banda, els jubilats i pensionistes del municipi van celebrar la seva particular Castanyada aquest passat dissabte a la nit. Ho van fer amb un sopar i ball que va reunir més de 120 assistents, en una nova mostra de la vitalitat i energia que desprèn la gent gran del poble i que els porta a protagonitzar una atapeïda agenda d’activitats al llarg de l’any.

Comentarios
Multimedia Diari