La Pobla construeix el nou CAP

Es posa fi a les mancances en matèria de sanitat a la vila

31 marzo 2018 14:49 | Actualizado a 31 marzo 2018 14:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Segueixen avançant les obres de construcció del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Pobla de Montornès. Els treballs es van iniciar el 23 de maig de l’any passat amb l’enderroc de les antigues escoles del municipi, situades a l’avinguda de Catalunya, que van quedar en desús, després de la inauguració del nou CEIP els Ametllers al passeig de l’Estació.

Les obres de construcció del nou CAP gestionades per l’Institut Català de la salut (ICS) de la Generalitat de Catalunya les està executant l’empresa Voltes Connecta SLU, que va ser guanyadora del concurs públic convocat al seu dia. El pressupost és de 417.315 euros i es preveu que l’equipament quedi enllestit aquesta tardor.

L’edifici està adaptat per facilitar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda

El nou CAP de la Pobla de Montornès constarà d’una planta baixa molt diàfana i lluminosa, fàcilment accessible des de peu de carrer i completament adaptada per persones amb mobilitat reduïda, que disposaran també d’una plaça adaptada per a vehicles, situada a l’entrada. 

L’edifici ha estat dissenyat sota les actuals normatives vigents, en tots els àmbits aplicables, així com s’ha garantit la màxima eficàcia energètica possible, emprant el programa de càlcul Líder.

D’aquesta manera es posarà fi a les mancances en matèria de sanitat a la vila, a causa de les obsoletes instal·lacions actuals del Consultori Mèdic del carrer Sant Antoni.

Comentarios
Multimedia Diari