Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Pobla de Mafumet tasta l'oli nou i ja pensa en el Nadal

Més de 500 assistents en l’esmorzar popular solidari que enguany ha arribat a la 18 edició en aquesta localitat del Tarragonès.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Festa de l'Oli ha arribat enguany a la 18 edició a la Pobla de Mafumet.

La Festa de l'Oli ha arribat enguany a la 18 edició a la Pobla de Mafumet.

Diumenge passat, dia 19 de novembre, La Pobla de Mafumet va celebrar la 18a edició de la Festa de l’oli, una tradició molt esperada tal i com demostren els més de 500 assistents que es van donar cita per gaudir d’un esmorzar popular.

La Pobla de Mafumet
Més de 500 persones a la Festa de l'Oli nou.

Els participants de la 18a Festa de l’oli van anar adquirint el tiquet de 3 euros per rebre a canvi el seu esmorzar, que cada comensal va coure al seu gust.

A més i seguint la iniciativa instaurada fa uns anys, la recaptació íntegra d’aquest esdeveniment serà destinada a finalitats solidàries. En aquest sentit, la Festa de l’oli de La Pobla va aconseguir recaptar més de 1.500 euros, la xifra més elevada des de la instauració d’aquesta finalitat solidària de la Festa de l’oli de La Pobla.

La Pobla de Mafumet
Mercadet de segona mà.

Grans oportunitats amb petits preus

Mentre els comensals anaven esmorzant a la zona de les moreres, ben a prop va tenir lloc el mercadet d’objectes de segona mà, instal·lat per a l’ocasió al Parc de les Pobles. Les parades amb productes d’ocasió a preus molt reduïts van atraure una gran quantitat de públic, en una iniciativa organitzada per l’Associació Familiar +30, que combina l’intercanvi i el reciclatge de productes per donar-los una segona vida.

La Pobla de Mafumet
Teatre amb l'obra 'Cyrano de Bergerac'.

Finalment, el cap de setmana i els actes lúdics del mes de novembre van arribar al seu final aquest passat diumenge a la tarda, quan l’auditori del Casal Cultural va obrir les seves portes per acollir la representació de Cyrano de Bergerac. Aquest clàssic va ser interpretat per la secció júnior de La Corriola Teatre, en el marc de la Mostra de teatre Carme Baget. De fet, l’edició 2017 va arribar al seu final amb aquesta obra.

Temas

  • La Pobla de Mafumet

Comentarios

Lea También