Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Policia Portuària celebra la seva festa patronal

L’esdeveniment pretén posar en valor la tasca que desenvolupa aquest cos en el recinte portuari i l’entorn ciutadà més immediat.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de família de l'acte institucional de la Policia Portuària de Tarragona.

Foto de família de l'acte institucional de la Policia Portuària de Tarragona.

Aquesta setmana s’ha celebrat la sisena edició del Dia de la Policia Portuària de Tarragona, al Teatret del Serrallo, sota el lema ‘Policia Portuària, persones compromeses’. L’esdeveniment pretén posar en valor la tasca de seguretat i prevenció que desenvolupa aquest cos policial en el recinte portuari i l’entorn ciutadà més immediat.

A l’acte hi han assistit el president del Port de Tarragona, Josep Andreu; el director general de l’Autoritat Portuària, Ramon Ignacio Garcia;  el director de Domini Públic i Protecció Portuària, Josep Lluis Díez; i l’ Intendent en Cap de la Policia Portuària, Joan Bergadà.

Durant l’acte s’han lliurat diferents reconeixement a membres del cos, bé sigui per la seva trajectòria professional,  com a reconeixement d’actuacions meritòries o serveis concrets destacables, o per la realització, gestió i implantació  de nous processos i protocols que hagin suposat una millora per a les funcions d’aquest cos. 

També s’ha destacat a alguns membres del personal de l’APT per la seva col·laboració amb el cos de la Policia Portuària en aquest últim any. Les mètopes han estat entregades en reconeixement a tasques relacionades amb l’àmbit del pla d’autoprotecció portuària, la realització i actualització  de la planimetria de les Instal·lacions del Port, la implantació i millora de noves tecnologies i sistemes informàtics, la producció d’esdeveniments vinculats al cos de seguretat, la identitat visual i corporativa del seu parc mòbil o la gestió dels recursos humans destinats a la Policia Portuària.

Temas

Comentarios

Lea También