La Policia Portuària de Tarragona celebra la seva festivitat al Teatret del Serrallo

Durant l’acte s’han lliurat diferents reconeixement a membres del cos

16 noviembre 2018 18:09 | Actualizado a 17 noviembre 2018 12:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest divendres s’ha celebrat la setena edició del Dia de la Policia Portuària de Tarragona, al Teatret del Serrallo, sota el lema ‘Capital humà, el nostre valor’. L’esdeveniment posar en valor, una vegada més, la tasca de seguretat i prevenció que desenvolupa aquest cos policial en el recinte portuari i l’entorn ciutadà més immediat.

Sens dubte, ha estat un acte ple de reconeixement a la gran tasca que desenvolupa aquest cos de policia en la seguretat i prevenció durant l'activitat diària de tota la comunitat portuària.

Al llarg d’aquests últims anys, la Policia Portuària ha iniciat una nova etapa que l’ha portat cap a una major professionalització, reforçant els seus valors i identitat i oferint un gran valor afegit al Port de Tarragona.

Durant l’acte s’han lliurat diferents reconeixement a membres del cos, bé sigui per la seva trajectòria professional, com per la realització, gestió i implantació  de nous processos i protocols que hagin suposat una millora per a les funcions d’aquest cos. 

També s’ha destacat a alguns membres del personal de l’Autoritat Portuària de Tarragona i de la ciutadania per la seva col·laboració amb el cos de la Policia Portuària en aquest últim any.

Els reconeixements han estat per la col·laboració i suport en aquells aspectes relacionats amb la coordinació de dispositius entre els distints cossos de seguretat; per les trajectòries professionals; per la gran predisposició d’aquest professionals i per la seva implicació amb la Policia Portuària i amb la comunitat portuària de Tarragona. I, també, se ha reconegut la tasca dels agents interins que han reforçat els serveis, de forma professional i compromesa, durant els mesos d’estiu.

Comentarios
Multimedia Diari