Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Policia del Port de Tarragona es mobilitza contra el càncer infantil

‘’Pels Valents” recapta fons per tractar i investigar el càncer infantil al centre oncològic més gran d’Europa

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Policia del Port de Tarragona es mobilitza contra el càncer infantil

La Policia del Port de Tarragona es mobilitza contra el càncer infantil

El cos de la policia portuària de Tarragona s’ha adherit a la segona fase de la campanya ‘Pels Valents’ impulsada per recaptar fons i destinar-los a finançar tractaments per infants, per incrementar la capacitat de curació del càncer infantil mitjançant nous assajos clínics, per disminuir les seqüeles dels malalts, per oferir una atenció integral i personalitzada i fer un centre obert al món que no discrimini a ningú per motius econòmics.

FOTO: Port de Tarragona

La primera fase de la campanya, iniciada el febrer de 2017, va estar pensada per a ajudar en la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que serà un centre específic per tractar i investigar el càncer infantil.

La segona fase de la campanya consisteix en el fet que els agents regalin escuts solidaris a canvi d’una donació de 4 euros, un donatiu destinat a l’Hospital Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Aquests escuts adhesius, amb els diferents logos de les policies participants en la campanya, es poden posar en qualsevol roba o motxilla. Tots els escuts tenen el mateix format i porten el color groc representatiu del càncer infantil i el hashtag #pelsvalents.

La Policia del Port de Tarragona ha adquirit 200 escuts solidaris que posa a disposició de la ciutadania a través dels següents punts de venda:

  • Recepció de l’edifici de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Passeig de l’Escullera, s/n ( de dilluns a divendres de 8.00 hores a 15.00 hores).
  • Comissaria de Policia Portuària. Accés del Moll de Reus (de dilluns a divendres de 8.00 hores a 15.00 hores).
  • Museu del Port de Tarragona. Moll de Costa. ( de dimarts a dissabte de 10.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores. Diumenges i festius d’11.00 hores a 14.00 hores)
  • Bar l’Oreneta. Moll d’Aragó ( de dilluns a divendres de 7.00 hores a 19.00 hores)
  • Bar Xiringuito Pep. Moll de Castella ( de dilluns a divendres de 7.00 hores a 19 hores)
  • Bar del Port ‘Les Espais. Aliada Química’ (de dilluns a divendres de 6.00 hores a 21.00 hores i dissabtes de 7.00 hores a 12.00 hores)

Origen i trajectòria de la campanya

El febrer de 2017 es va llançar la iniciativa per recollir l’import necessari per crear per a l’Hospital de Sant Joan de Déu el «SDJ Pediatric Cancer Center Barcelona», el centre oncològic més gran d'Europa, pressupostat en 30 milions d'euros

L’origen d’aquesta campanya va ser protagonitzada per diversos agents locals del territori català en decidir rapar-se el cabell per posar-se en el lloc dels infants amb càncer. Llavors van tenir la idea de personalitzar l’escut del cos policial on treballaven i crear-ne un original i únic ‘pels valents’, lema de la campanya per finançar el projecte.

Així va ser com diverses policies locals d’arreu Catalunya i de la resta de l’estat espanyol es van adherir a aquesta singular i original idea.

Gràcies a aquestes donacions, la de milers de particulars i d’un elevat nombre d’empreses i entitats de diferents àmbits, l’Hospital Sant Joan de Déu va aconseguir reunir, a finals de 2018, l’import necessari per fer realitat aquest centre oncològic, import que suposa la quantitat més alta recaptada entre la societat civil per a un projecte d’aquestes característiques. Llavors la iniciativa ‘Pels valents’ va desplegar la seva segona fase.

Temas

Comentarios

Lea También