La Reina Carnestoltes de Valls presideix la Rua Infantil

Una de les novetats va ser la no utilització de confeti durant el recorregut. L’objectiu és reduir l’impacte ecològic i generar consciència per a mitigar els efectes del canvi climàtic

21 febrero 2020 22:36 | Actualizado a 22 febrero 2020 18:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Reina Carnestoltes va ser la nova protagonista de la Rua Infantil de Carnaval que va tenir lloc ahir a la tarda des de la plaça del Torrent del Titit de Valls. Minuts abans de dos quarts de sis de la tarda, els més petits ja estaven a punt. Alguns anaven d’abelles, altres de taurons on es podia llegir: «Salvem el fons marí!». 

I és que n’hi havia moltes d’originals. La Reina Casrnestoles va arribar fins a la plaça del Titi on es va trobar amb els set ambaixadors del Carnaval. Cada un anava vestit d’un color diferent, formant, en el seu conjunt, un arc de Sant Martí. La Reina Carnestoltes, que presideix els actes festius de Carnaval, encarnava en la seva figura tots els colors, virtuts i vicis.

Més tard, la comitiva va arribar a la plaça del Pati. La Reina del Carnestoltes va fer el discurs inaugural per donar el tret de sortida de les activitats carnavalesques i va començar el concurs de disfresses, amb la música Pujats de To i un espectacle visual a càrrec de Clip Xip. Després es va fer el lliurament de premis.

Una altra de les novetats d’aquesta edició va ser la no utilització de confeti durant el recorregut de la Rua per part del servei organitzador, el Centre Cívic. L’objectiu d’aquesta mesura és reduir l’impacte ecològic provocat per l’activitat i generar consciència de la necessitat d’adoptar mesures urgents per a mitigar els efectes del canvi climàtic. 

Comentarios
Multimedia Diari