La Ruta del Cister crea un carnet amb descomptes a tota l´oferta cultural

Amb una sola entrada, es pot accedir per 12 ==euro== als tres monestirs reials i ara gaudir, a més, d´altres descomptes en museus i monuments

19 mayo 2017 22:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ruta del Cister és un territori ampli, de gran riquesa patrimonial, divers i singular que va més enllà dels monestirs cistercencs més emblemàtics de Catalunya: Santes Creus, Poblet i Vallbona. Es per això que des dels principals serveis de turisme de l’Alt Camp, Conca de Barberà i l’Urgell han posat en marxa, des del passat 1 de maig, un carnet amb la compra de l’entrada conjunta dels monestirs, i els visitants podran gaudir de descomptes en l’oferta cultural d’aquest territori: museus, cellers modernistes, pobles medievals, visites guiades, coves, aventura, art rural, artesania, etc.

 

Accés a museus i monuments

Amb una sola entrada, es pot accedir per tan sols 12 euros als tres monestirs reials i ara gaudir, a més, d’altres descomptes en museus i monuments del territori amb el carnet cultural que s’entrega gratuïtament amb l’entrada conjunta que s’adquireix als monestirs.

Aquesta iniciativa ha estat gràcies al treball conjunt dels Serveis de Turisme dels consells comarcals de l’Alt Camp, Conca de Barberà i l’Urgell; i amb la col·laboració d’altres agents culturals públics i privats de les tres comarques.

El carnet cultural s’ha creat amb l’objectiu de dinamitzar la cultura i el territori, facilitar la mobilitat cultural, donar a conèixer la riquesa cultural i atraure els visitants als diferents recursos situats entorn dels monestirs de la Ruta del Cister. A més a més, la nova entrada conjunta dels monestir inclou el codi QR que enllaça al web de la Ruta del Cister on els usuaris trobaran els horaris i informació d’aquests espais.

Comentarios
Multimedia Diari