La Sala Trono, a la junta directiva de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca)

Durant la temporada setembre 2018-gener 2019 el percentatge d’ocupació ha augmentat, arribant a un 80%

20 febrero 2019 13:15 | Actualizado a 20 febrero 2019 13:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Gràcies a l’esforç continuat en la gestió de l’espai i a la bona acollida de la programació per part del públic, la Sala Trono-Armanyà continúa donant bones notícies.

La sala tarragonina forma part de la junta directiva de l‘Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca), amb la presència de Joan Negrié, gestor i programador de la Sala, com a nou tresorer de l‘Associació que presideix la gerent del Grup Focus, Isabel Vidal.

En la nova junta també participen en diferents càrrecs de vicepresidència, secretaria i vocals el Grup Balañá, El Maldà, Anexa, Bitò, La Brutal, La Perla 29, el Teatre de l’Aurora i la Nau Ivanow.

Les principals línies d’actuació que planteja la nova junta són treballar per incrementar el públic a les sales, dotar de més centralitat el teatre en els àmbits cultural, social, econòmic i polític i, finalment, impulsar el desenvolupament del sector atenent les noves generacions i sensibilitats dels agents teatrals.

Adetca va néixer l’any 1992 amb l’objectiu de vetllar pel desenvolupament del teatre d’iniciativa privada en qualsevol de les seves manifestacions. Actualment té associades 51 empreses dedicades a la producció, exhibició i distribució teatral i és una interlocutora necessària per a les institucions públiques i privades que intervenen en l'activitat escènica del país i una entitat compromesa en el desenvolupament cultural de Catalunya.

Per tant, la Sala Trono comença l’any millorant la seva projecció fora de Tarragona i amb un increment del percentatge d’ocupació, que ha passat del 78% en la temporada febrer-juny 2018 al 80% en la temporada setembre2018-gener2019.

I la nova temporada, que va arrencar l’1 de febrer, està aportant també molt bona acollida per part del públic. Aquest cap de setmana podrem veure Two Ladies or not Two Ladies, de la companyia valenciana Cashalada, un cabaret tragicòmic ple d’humor, gamberrisme i tendresa.

Una oda a la supervivència i la passió que ens recorda que sense amor no som ningú. Josep Zapater, a més d’oferir la seva gran veu i una interpretació brillant i sincera, serà també el pianista i guitarrista del concert i antagonista perfecte per la carismàtica interpretació i impactant veu de l’actriu tarragonina Noèlia Pérez, amb una dilatada carrera on destaquen les seves participacions a especatacles d'Albena teatre o Dagoll Dagom.

Comentarios
Multimedia Diari