La Salle vol entrar al Rècord Guiness

Participen al Pols Solidari que organitza la Fundació PROIDE. Serà divendres a les 11 del matí.

15 noviembre 2017 11:35 | Actualizado a 15 noviembre 2017 11:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper divendres 17 de novembre els patis de les escoles de La Salle a Catalunya, inclosos el de La Salle Reus, Tarragona i Torreforta, seran plens d’infants, joves i adults amb un mateix objectiu: participar en el Pols Solidari, sota el lema “Guanyem un pols per a la Justícia Global”.

Aquest gest simbòlic va acompanyat de les donacions que fan els alumnes per participar (mínim 1€ per alumne) que faran possible projectes educatius que la Fundació PROIDE realitza a països del Sud.

L’alumnat de tota l’escola es desplaçarà al pati fer “el Pols Solidari”; un acte extensiu a totes les etapes, des d’Infantil fins a Batxillerat. Després de realitzar-lo, a partir d’un xiulet inicial i final, les parelles es donaran la mà en sentit de respecte i de reconeixement de l’esforç de l’altre.

Un altre dels objectius de l’activitat és entrar al Rècord Guinness.

Tan sols un grup d’uns 100 alumnes per escola quedaran registrats per al Rècord Guinness. L’explicació té a veure amb les exigències creixents de certificació de Rècord Guinness, en funció del nombre de participants.

De totes formes, a partir d’aquesta xifra que suggerim, el Rècord s’assolirà, superant amb escreix l’actual (1.450 persones).

Els 25 anys de PROIDE són una efemèride realment important. Són molts anys treballant per fer possible molts canvis socials a partir de l’oportunitat que ofereix l’educació i especialment l’educació de qualitat. Aquest treball amb tants impactes personals i col·lectius al Sud, té uns responsables destacats que són les escoles de La Salle Catalunya.

Sense elles, PROIDE no tindria el sentit que té, i gran part del que ha aconseguit no s’hagués ni tan sols pogut intentar. Per promocionar el Pols Solidari, més de 25 personalitats del món de la música, l'esport, els mitjans de comunicació i altres disciplines han participat en un vídeo donant suport a la iniciativa: Jordi Basté, Espartac Peran, Àngels Bassas, Salvador Cardús, José Corbacho, Núria Feliu, Miquel Calçada o Quim Masferrer en són alguns exemples.

Comentarios
Multimedia Diari