Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Secuita construeix un edifici que oferirà serveis per a la gent gran

Es preveu que l'equipament estigui enllestit l'any 2019. Ha comptat amb un ajut del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la institució supramunicipal

Diari de Tarragona

Whatsapp
Poliesportiu de La Secuita. Foto: Cedida

Poliesportiu de La Secuita. Foto: Cedida

La Secuita disposarà d'un nou edifici municipal polivalent que oferirà serveis per a la gent gran del municipi. L'equipament, que s'ubicarà entre els carrers Confraria del Roser, Progrés i Josep Gassió, es preveu que estigui enllestit l'any 2019 i ha comptat amb un ajut de la Diputació de Tarragona, a través del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2017.

L'edifici tindrà una superfície d'uns 400 metres quadrats distribuïts en una sola planta i sense barreres arquitectòniques. Tot i que l'estructura estarà preparada per poder suportar una segona planta en el futur. L'equipament també disposarà d'instal·lacions d'aïllament tèrmic, climatització, ventilació i il·luminació, apostant per un model sostenible.

La construcció de l'equipament es va adjudicar el desembre del 2017 amb un pressupost de 670.408,90 euros i les obres van començar el passat mes de febrer. Aquesta actuació compta amb una subvenció de la Diputació de Tarragona de 195.982,00 euros.

 

Temas

Comentarios

Lea También