Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Selva pagarà els rebuts de l'aigua de les persones en risc d'exclusió

L'Ajuntament del municipi i l'empresa Comaigua han signat un fons social dotat amb 3.000 euros per a aquest any 2015

Redacció

Whatsapp
D´esquerra a dreta, el regidor de Serveis Socials i Família, l´alcalde de la Selva i el gerent de Comaigua, Azorín. Foto: Aj.Selva

D´esquerra a dreta, el regidor de Serveis Socials i Família, l´alcalde de la Selva i el gerent de Comaigua, Azorín. Foto: Aj.Selva

L’Ajuntament de la Selva del Camp juntament amb l’empresa Comaigua ajudarà a pagar els rebuts de l’aigua i clavegueram d’aquelles persones del municipi que es trobin en una situació de risc d’exclusió social.

Cada cas haurà de ser estudiat prèviament per part dels Serveis Socials municipals, que determinaran a qui se li concedeix l’ajuda. L’acció es realitzarà gràcies a un fons social dotat amb 3.000 euros, signat per l’alcalde del municipi, Jordi Vinyals, i el director gerent de Comaigua, Jordi Azorín.

Els diners amb els quals es cobriran les despeses procedeixen d’un fons perdut d’aquesta empresa, que és la que presta el cicle integral de l’aigua a la comarca del Baix Camp. L’ajuda anirà destinada íntegrament al pagament d’aquests rebuts durant l’any 2015.

De moment, des de principi d’any, una dotzena de famílies ja han estat beneficiades. En aquest sentit, per un import de 707 euros l’Ajuntament de la Selva ha avançat el pagament de rebuts derivats del subministrament d’aigua.

«És una mesura contra la pobresa», va indicar l’alcalde del municipi, Jordi Vinyals, el dia de la signatura de l’acord amb l’empresa, i va afegir: «Som conscients que no és un fet aïllat, sinó que són situacions que s’han donat i es van donant». Així mateix, Vinyals va destacar que fins ara, aquestes situacions de precarietat econòmica s’havien atès directament des de l’Ajuntament de la Selva.

En casos d’urgència social, els Serveis Socials de l’Ajuntament facilitaran un informe a Comaigua en funció de la situació de risc d’exclusió de cada persona.

Després de la corresponent valoració, es podrà atorgar una exempció de fins al 100% del total de la factura de l’aigua (inclosos impostos), l’alta del servei amb exempció o ajornament del cost, la reobertura del subministrament amb l’exempció i, si s’escau, l’ajornament del cost o de les factures pendents de pagament.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También