La Sindicatura Electoral nomena els responsables per a la demarcació de Tarragona

Xavier Faura serà el president, Montserrat Aumatell, vocal i Marta Cassany la secretària

09 septiembre 2017 17:08 | Actualizado a 09 septiembre 2017 17:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Sindicatura Electoral del referèndum de l'1-O ha nomenat els responsables per a cada demarcació, tal i com recull publicat el web del referèndum aquest dissabte. El portal publica una resolució d'aquest divendres signada pel president de la Sindicatura Electoral, Jordi Matas, a través de la qual es detallen els noms dels presidents, vocals i secretaris de cada sindicatura de demarcació. En la resolució es fa constar que la Sindicatura porta a terme aquests nomenaments "d'acord amb les previsions de la llei del referèndum". En total s'han nomenat 15 persones per a les sindicatures de l'Aran, Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

A Tarragona, Xavier Faura serà el president, Montserrat Aumatell la vocal i Marta Cassany la secretària. En el cas de Barcelona, el president és Roc Fuentes acompanyat de Susana Romero (vocal) i Antoni Fitó (secretari). En el cas de Girona els nomenats són Jordi Casadevall (president), Josep Maria Llistosella (vocal) i Jordi Díaz (secretari). A Lleida, Mariona Lladonosa serà la presidenta, Alexandre Sàrraga el vocal i Simeó Miquel el secretari. Per últim, per a l'Aran s'han designat Maria Carme Vilanova Ramon (presidenta), Vicens Bitrià (vocal) i Armand Simon (secretari).

La resolució estableix també disposar la publicació del nomenament al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). 

El Tribunal Constitucional (TC) va admetre a tràmit el passat dijous els quatre recursos d'inconstitucionalitat contra la Llei i la convocatòria del referèndum i va suspendre així tots els passos fets des de dimecres al Parlament per posar les urnes l'1-O, entre ells la resolució del Parlament que designava els cinc membres de la Sindicatura Electoral.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari