La Subdelegació celebra la Constitució a Tarragona

La commemoració ha comptat també amb la intervenció del Doctor en Ciències Polítiques i Sociologia, Alberto Reig, de la URV.

05 diciembre 2017 17:59 | Actualizado a 05 diciembre 2017 18:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El subdelegat del  Govern a Tarragona, Jordi Sierra, ha presidit aquest matí, dia 5 de desembre de 2017, un acte institucional per celebrar el 39è aniversari de la Constitució.

La celebració ha comptat també amb la intervenció del  Doctor en Ciències Polítiques i Sociologia, Alberto Reig, de la Universitat Rovira i Virgili.

Presentat pel periodista Joan Enric Vidal, ha tingut lloc a la seu d’aquesta Subdelegació del Govern. També han assistit diverses autoritats civils i militars, alcaldes, diputats y membres de la Guàrdia Civil, Policia Nacional y Mossos d’Esquadra.

Durant la seva intervenció, Jordi Sierra ha recollit algunes reflexions dels sets pares de la Constitució “que ajuden a posar en valor l'acte que avui estem celebrant”.  Per la seva part, Alberto Reig ha fet un exhaustiu repàs a la història política espanyola.

Ha defensat la llei que "institueix la democràcia, regula i serveix al poder per protegir-nos a tots” a més de proposar una “posada a punt” de la Constitució però des dels procediments establerts per la mateixa Carta Magna, con la “inteligència i la voluntat” política.   

Alberto Reig Tapia, és catedràtic de Ciència Política de la Universitat Rovira i Virgili (URV) des de 2002. Doctor cum laude en Ciències Polítiques, Econòmiques i Comercials (1982) i llicenciat en Sociologia i en Ciències de la Informació prr la Universitat Complutense de Madrid així com Màster i  Doctor en “Études Ibériques et Ibéroamericaines” per la Universidad de “Pau y Países del Adour” (UPPA, Francia).

Comentarios
Multimedia Diari