Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Subdelegació celebra la Constitució a Tarragona

La commemoració ha comptat també amb la intervenció del Doctor en Ciències Polítiques i Sociologia, Alberto Reig, de la URV.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Subdelegació ha celebrat la festa de la Constitució Espanyola.

La Subdelegació ha celebrat la festa de la Constitució Espanyola.

El subdelegat del  Govern a Tarragona, Jordi Sierra, ha presidit aquest matí, dia 5 de desembre de 2017, un acte institucional per celebrar el 39è aniversari de la Constitució.

El subdelegat del  Govern a Tarragona, Jordi Sierra.

La celebració ha comptat també amb la intervenció del  Doctor en Ciències Polítiques i Sociologia, Alberto Reig, de la Universitat Rovira i Virgili.

Presentat pel periodista Joan Enric Vidal, ha tingut lloc a la seu d’aquesta Subdelegació del Govern. També han assistit diverses autoritats civils i militars, alcaldes, diputats y membres de la Guàrdia Civil, Policia Nacional y Mossos d’Esquadra.

Durant la seva intervenció, Jordi Sierra ha recollit algunes reflexions dels sets pares de la Constitució “que ajuden a posar en valor l'acte que avui estem celebrant”.  Per la seva part, Alberto Reig ha fet un exhaustiu repàs a la història política espanyola.

Alberto Reig Tapia, és catedràtic de Ciència Política de la Universitat Rovira i Virgili (URV). 

Ha defensat la llei que "institueix la democràcia, regula i serveix al poder per protegir-nos a tots” a més de proposar una “posada a punt” de la Constitució però des dels procediments establerts per la mateixa Carta Magna, con la “inteligència i la voluntat” política.   

Alberto Reig Tapia, és catedràtic de Ciència Política de la Universitat Rovira i Virgili (URV) des de 2002. Doctor cum laude en Ciències Polítiques, Econòmiques i Comercials (1982) i llicenciat en Sociologia i en Ciències de la Informació prr la Universitat Complutense de Madrid així com Màster i  Doctor en “Études Ibériques et Ibéroamericaines” per la Universidad de “Pau y Países del Adour” (UPPA, Francia).

Temas

Comentarios

Lea También