La Teca Teatre de Cambrils porta ‘Fenya rai!’ al Pla de Santa Maria

La companyia tanca el cicle de Teatre Amateur l’1 de març amb una comèdia d’esquetxos

21 febrero 2020 20:00 | Actualizado a 22 febrero 2020 18:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El grup La Teca Teatre, de Cambrils, tancarà el primer Cicle de Teatre Amateur del Pla de Santa Maria el pròxim diumenge 1 de març amb l’obra Fenya rai! Es tracta d’una peça humorística formada per diferents esquetxos que giren al voltant del món laboral: la lluita per a aconseguir un bon lloc de treball, l’esforç per a mantenir-lo o la por de perdre’l.

L’obra es representarà a la Sala Parroquial, a la plaça de l’Església, a les set de la tarda, una hora més tard del que ha estat habitual en les altres obres del cicle. Les entrades es posen a la venda dilluns vinent, 24 de febrer, a l’Ajuntament del Pla de Santa Maria i es podran comprar també a taquilla, una hora abans de començar l’espectacle, al preu de cinc euros.

Fenya rai! està basada en textos d’Ignasi Garcia Barba i Joan Yago i l’ha dirigida Tere Franch. El repartiment compta amb catorze actors que donen vida a diferents personatges en situacions dinàmiques i canviants, unides pel tema laboral i per la clau d’humor. L’obra es va estrenar el passat mes de desembre a Cambrils i s’ha representat ja en altres escenaris del Camp de Tarragona.

El Cicle de Teatre Amateur del Pla de Santa Maria es va posar en marxa el novembre amb la representació de Les alegres casades de Windsor, de William Shakespeare, a càrrec de la companyia Els Xuts de Mont-roig. Després hi han participat els planencs Nexus Teatre, que van representar Els Pastorets, i les companyies La Tramoia, de Vila-seca i La Suite Produccions, de Reus. Aquestes darreres van representar, respectivament, les comèdies d’embolics M’esperaràs, de Carles Alberola, i La Intervenció, d’Albert Casanovas.

L’Ajuntament del Pla de Santa Maria reprendrà el Cicle de Teatre Amateur durant la tardor del 2020 i l’hivern del 2021. La primera obra anirà a càrrec del grup reusenc Tèbac Teatre i es representarà el diumenge 8 de novembre. En aquesta primera edició, l’acollida del públic ha estat molt bona.

Comentarios
Multimedia Diari