La Terrasseta programa al parc Saavedra per Santa Tecla

El festival celebra la 9a edició, del 15 al 20 de setembre, en clau més familiar que mai i redissenyat per oferir una de les edicions més especials apostant per la música i el circ

02 septiembre 2020 10:10 | Actualizado a 07 septiembre 2020 16:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Festival La Terrasseta celebra la 9a edició del 15 al 20 de setembre al parc Saavedra, un espai a l’aire lliure que serà un any més un punt de trobada a les tardes de les festes. La gran novetat d’enguany és el nou format i l’horari del festival, que s’adapta a les mesures sanitàries per garantir un espai segur on poder gaudir de la cultura durant les festes de Santa Tecla. La programació es concentrarà en sis dies i amb un horari reduït, de les cinc de la tarda i fins a mitjanit. Així doncs, cada dia hi haurà un espectacle de circ a la tarda, un concert al vespre i sopars i cinema a la fresca a la nit.

Una altra novetat és que, per tal de controlar l’aforament, els espectadors hauran de reservar entrada (a partir del 7 de setembre) per cada espectacle de circ, concert i cinema al web del festival www.laterrasseta.com. En arribar al parc, se’ls acomodarà a la taula assignada i després de cada actuació les localitats seran desinfectades.

La Terrasseta arranca el 15 de setembre amb el concert més internacional del festival. Els londinencs i canadencs MFC Chicken aterraran al parc Saavedra per presentar el seu últim àlbum de rock’n’roll del Pacific Northest al públic tarragoní. De fet, no són els únics que presenten les seves novetats musicals al festival. El fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú ve a presentar-nos el 19 de setembre El ball i el plany. Un altre imperdible d’aquesta edició son The Bcn Fireballs (17 de setembre) que oferiran un concert de versions a ritme de rock and roll.

Sopars i cinema a la fresca

Del 15 al 20 de setembre totes les tardes del festival començaran amb una bona dosi de circ i màgia per deixar bocabadat el públic més familiar. Totes les nits s’acabaran amb el regust dels sopars d’estiu amb la gastronomia de proximitat de la fira de Food Trucks que, com a novetat d’enguany, oferiran servei a taula. I com ja és tradició, no podien faltar les mítiques sessions de cinema a la fresca.

Comentarios
Multimedia Diari