La Travessa d’Andròmines de Sant Magí arriba a la 8a edició

Se celebrarà el 15 d'agost a la platja del Miracle

13 agosto 2017 18:57 | Actualizado a 13 agosto 2017 18:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El 15 d’agost a la platja del miracle viurem l’inici de la 8a edició de la Travessa d’Andròmines de Sant Magí, dedicada als tarragonins amb l’esperit més mariner i aventurer. El dia arrencarà a les 10.30 h, a la zona més propera de la punta del Miracle, i durarà fins a les 14 h.
Les andròmines han de ser construïdes artesanalment, amb materials no contaminants i respectuosos amb el medi ambient. La propulsió s’haurà de generar amb les mans, pedals, peus o rems, és a dir, sense cap motor mecànic.

Any rere any, s’han introduït innovacions perquè la travessa sigui més divertida i completa. En aquesta edició veurem la mateixa estructura que l’any passat, amb les activitats derivades de la principal Travessa, com són la Travessa Infantil i el Concurs de Fotografia. Enguany, l’ordre serà l’habitual, amb la trobada a boxes entre 2/4 d’11 h i les 11 h. A les 12 h començarà la Travessa Infantil i, per últim, a les 12.30 h el chupinazo marí indicarà la sortida de la Travessa Gran.

El Concurs Fotogràfic celebra també la seva sisena edició. Es durà a terme, òbviament, el dia 15 d’agost, durant la Travessa d’Andròmines de Sant Magí. Podrà participar qualsevol persona de qualsevol edat, sempre que no sigui un fotògraf professional. Es podrà participar a través de format digital, enviant les fotografies a l’adreça travessa@androminestarragona.com, o mitjançant l’aplicació Instagram. Podeu consultar tota la informació al web de l’organització (www.androminestarragona.com). 
Informació de servei:

- La inscripció a la cursa es realitzarà al web www.androminestarragona.com o el mateix dia de la Travessa (15 d’agost) fins a les 10 h, en el cas de la Travessa Infantil. 

- El preu de la inscripció és de 5 € per tripulant i gratis en la Travessa Infantil.

- La inscripció es tancarà quan s’arribi a vint andròmines.

- Cal saber nedar, i es recomana l’ús d’armilla salvavides.

- Cal fer cas de les indicacions de l’organització i dels membres de la Creu Roja. En cap cas es podrà sortir cap a la zona exterior reservada a la navegació, o serà desqualificat.

- Els participants en la Travessa Infantil hauran de presentar una autorització paterna i anar acompanyats almenys d’un adult responsable.

- El més important, passeu-ho bé!

Comentarios
Multimedia Diari