Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Travessa d’Andròmines de Sant Magí arriba a la 8a edició

Se celebrarà el 15 d'agost a la platja del Miracle

Àlex Saltó

Whatsapp
Els més petits també podran gaudir de la Travessa Infantil. Foto: Pere Ferré / DT

Els més petits també podran gaudir de la Travessa Infantil. Foto: Pere Ferré / DT

El 15 d’agost a la platja del miracle viurem l’inici de la 8a edició de la Travessa d’Andròmines de Sant Magí, dedicada als tarragonins amb l’esperit més mariner i aventurer. El dia arrencarà a les 10.30 h, a la zona més propera de la punta del Miracle, i durarà fins a les 14 h.
Les andròmines han de ser construïdes artesanalment, amb materials no contaminants i respectuosos amb el medi ambient. La propulsió s’haurà de generar amb les mans, pedals, peus o rems, és a dir, sense cap motor mecànic.

Any rere any, s’han introduït innovacions perquè la travessa sigui més divertida i completa. En aquesta edició veurem la mateixa estructura que l’any passat, amb les activitats derivades de la principal Travessa, com són la Travessa Infantil i el Concurs de Fotografia. Enguany, l’ordre serà l’habitual, amb la trobada a boxes entre 2/4 d’11 h i les 11 h. A les 12 h començarà la Travessa Infantil i, per últim, a les 12.30 h el chupinazo marí indicarà la sortida de la Travessa Gran.

El Concurs Fotogràfic celebra també la seva sisena edició. Es durà a terme, òbviament, el dia 15 d’agost, durant la Travessa d’Andròmines de Sant Magí. Podrà participar qualsevol persona de qualsevol edat, sempre que no sigui un fotògraf professional. Es podrà participar a través de format digital, enviant les fotografies a l’adreça travessa@androminestarragona.com, o mitjançant l’aplicació Instagram. Podeu consultar tota la informació al web de l’organització (www.androminestarragona.com). 
Informació de servei:

- La inscripció a la cursa es realitzarà al web www.androminestarragona.com o el mateix dia de la Travessa (15 d’agost) fins a les 10 h, en el cas de la Travessa Infantil. 

- El preu de la inscripció és de 5 € per tripulant i gratis en la Travessa Infantil.

- La inscripció es tancarà quan s’arribi a vint andròmines.

- Cal saber nedar, i es recomana l’ús d’armilla salvavides.

- Cal fer cas de les indicacions de l’organització i dels membres de la Creu Roja. En cap cas es podrà sortir cap a la zona exterior reservada a la navegació, o serà desqualificat.

- Els participants en la Travessa Infantil hauran de presentar una autorització paterna i anar acompanyats almenys d’un adult responsable.

- El més important, passeu-ho bé!

Temas

Comentarios

Lea También