Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La ‘U’ és la protagonista de la imatge de la Fira de Santa Úrsula de Valls

El disseny ha anat a Càrrec del jove vallenc Andreu Plana

Alba Tudó

Whatsapp
El Cartell de la Fira de Santa Úrsula de Valls. La ‘U’ és la protagonista de la imatge. Foto: CEDIDA

El Cartell de la Fira de Santa Úrsula de Valls. La ‘U’ és la protagonista de la imatge. Foto: CEDIDA

La Fira de Santa Úrsula de Valls, que acollirà el 7è Fòrum Casteller de Catalunya, ha presentat la imatge gràfica. Està inspirada en la pinya d’un castell formada per un conjunt de lletres U, i coronada per una altra Ú, en aquest cas accentuada, que actua alhora d’enxaneta i d’homenatge a la patrona vallenca. 

El disseny ha anat a càrrec del jove dissenyador vallenc, Andreu Plana Batet. Ha gestat una proposta inspirada en la pinya d’un castell, element base per poder aixecar qualsevol construcció. Està formada per un conjunt de lletres U, que emulen uns braços com es col·loquen en els castells sense folre. Plana explica que «aquests braços porten faixa per remarcar la imatge castellera. A la vegada la U juga amb el sentit d’unitat: un/a casteller/a». 

En el centre trobem una altra lletra Ú, ara accentuada. Es relaciona amb Úrsula, la inicial del nom de la copatrona de la ciutat que li dóna el nom a la mare de totes les diades castelleres. L’accent és l’altra característica que diferencia la Ú. Les colles en aquesta diada tan especial posen l’accent a una llarga temporada i esperen assolir-ne les màximes fites, destaca el dissenyador.

Temas

Comentarios

Lea También