Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La UOC tanca la seva seu a Tarragona i concentra l'atenció presencial a Reus i Tortosa

El consistori tarragoní aposta perquè la universitat esdevingui un 'referent virtual'

ACN

Whatsapp

Aquest divendres serà l'últim dia en què romandrà oberta la seu territorial de Tarragona de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ubicada a l'Institut Municipal d'Educació. Així s'anuncia a la pàgina web de la universitat, que a partir de llavors només disposarà de dues seus a la demarcació, a Reus i a Tortosa. Malgrat això, la universitat i l'Ajuntament de Tarragona signaran un conveni al setembre "que permeti consolidar la UOC com el referent d'universitat virtual" a la ciutat. L'objectiu és, segons un comunicat del consistori, "potenciar el model virtual d'atenció i interacció amb els estudiants i el conjunt de la comunitat UOC a la ciutat i reforçar el vincle de la universitat amb Tarragona".

L'Ajuntament de Tarragona i la UOC posaran en marxa una taula de treball per a la redacció d'un nou conveni que permeti que es consolidi com a referent d'universitat virtual a Tarragona. Un document que està previst que se signi al mes de setembre, i que ha de "reforçar i garantir la complicitat entre ambdues institucions", ha manifestat el consistori.

Aquest acord coincideix amb un replantejament global de la universitat per a impulsar eines i canals de comunicació online i delimitar els serveis presencials. "Tant l'Ajuntament com la UOC coincidim en la voluntat de tirar endavant nous projectes i iniciatives que fomentin l?intercanvi d'experiències, el desenvolupament d'activitats dels àmbits de coneixement i expertesa de la UOC a Tarragona, i que incentivi les relacions de caràcter, cultural, acadèmic, científic i institucional" ha afirmat el regidor d'Educació, Francesc Roca.

El grup municipal d'ERC-MES-MDC ja ha lamentat la decisió de la UOC, que esperen que sigui reconsiderada. També ha anunciat que farà arribar a l'alcaldia una sèrie de preguntes sobre quins són els motius que han dut la universitat al tancament de la seva seu de Tarragona, des de quan ho sap l'Ajuntament i quines són les actuacions fetes per la corporació per evitar-ho.

La seu de la UOC a l'IMET va entrar en funcionament el 10 de gener del 2011, consolidant la seva presència a la demarcació i donant resposta a una reivindicació històrica.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También