Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

La URV començarà a formar professors en anglès per potenciar la internacionalització dels estudis

El Consell de Govern aprova un pla de consolidació del model de gestió de campus per unificar-los

ACN

Whatsapp
Josep Anton Ferré, catdràtic de Mecànica de Fluïts, és rector de l'Universitat Rovira i Virgili des de maig de 2014.  FOTO: LLUÍS MILIÁN

Josep Anton Ferré, catdràtic de Mecànica de Fluïts, és rector de l'Universitat Rovira i Virgili des de maig de 2014. FOTO: LLUÍS MILIÁN

La Universitat Rovira i Virgili (URV) vol començar a acreditar la docència en anglès per potenciar la internacionalització. En aquest sentit, el Consell de Govern ha aprovat aquest dijous el Pla per a l’acreditació de Docència en Anglès (DANG).

Segons ha explicat el rector, Josep Anton Ferré, cal fer “un esforç important” per promoure l’ensenyament en anglès, especialment en màster però també en graus, i “atreure més estudiants”. El pla aprovat ha de servir per donar suport al professorat que imparteixi docència en anglès dins de programes impartits íntegrament o parcial en anglès. El Consell de Govern també ha aprovat un pla de consolidació del model de gestió de campus per unificar-los.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También