Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La URV fitxa una trentena de joves aturats per treballar en suport a la recerca durant dos anys

El Ministeri d'Economia es fa càrrec de l'import de la contractació a través del Programa de Garantia Juvenil

ACN

Whatsapp
Foto: Lluís Milián

Foto: Lluís Milián

Una trentena de joves en situació d'atur, titulats universitaris i de formació professional, han començat a treballar aquest dilluns amb un contracte laboral en pràctiques, a temps complet i durant dos anys, per fer suport a la recerca a diferents departaments i serveis de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Per optar a aquestes ofertes laborals s'han hagut de registrar al sistema de Garantia Juvenil del Ministeri de Treball i complir algunes condicions, com ara no estar rebent cap acció formativa ni educativa. La URV rebrà més d'un milió d'euros del Ministeri d'Economia per a la contractació. L’objectiu és inserir joves a l'atur en el mercat laboral i formar-los en el suport a la recerca.

La retribució anual bruta que rebran aquests joves és d’entre 17.000 i 22.000 euros, en funció de la plaça. Estaran treballant amb grups de recerca dels departaments de Bioquímica i Biotecnologia, de Ciències Mèdiques Bàsiques, d’Economia, d’Enginyeria Mecànica, de Dret Públic, de Química Analítica i Química Orgànica, i d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques. Altres treballaran a la Càtedra d’Habitatge i a la de Universitat i Regió del Coneixement, al Servei de Recursos Científics i Tècnics o en unitats de gestió de la recerca. Aquest dilluns han seguit unes sessions de presentació de la URV i han signat els contractes laborals.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También