Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La URV tanca el 2015 amb un romanent d'1,08 milions i en destinarà una part a reformes d'infraestructura

La universitat signa un conveni amb l'escola ESIC perquè esdevingui un centre adscrit d´estudis de màrqueting a Barcelona

ACN

Whatsapp
Primer pla del rector de la URV, Josep Anton Ferré, en roda de premsa. Foto: ACN

Primer pla del rector de la URV, Josep Anton Ferré, en roda de premsa. Foto: ACN

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha tancat l’exercici econòmic del 2015 amb un romanent de tresoreria positiu d’1,08 MEUR. El rector, Josep Anton Ferré, ha explicat aquest dijous que el desviament s’explica per la matriculació de més alumnes dels previstos i per la reducció de les despeses energètiques i de personal. El Consell de Govern ha aprovat destinar el romanent a diverses actuacions: 600.000 euros per a reformes d’infraestructures, 300.000 per al programa de captació de talent ICREA, 150.000 al actes de commemoració dels 25 anys de la URV i 29.010 al conveni CRUE-Cedro pels drets d’autor. D’altra banda, la institució ha donat llum verda un conveni amb l’escola de negocis ESIC perquè imparteixi els seus estudis de màrqueting a Barcelona com a centre adscrit a la URV. El Consell de Govern també ha aprovat les propostes d’Honoris Causa pel curs vinent, que seran Ramón Gomís, catedràtic de Medicina de la UB, i Miquel Torres, enòleg i president de Bodegas Torres.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También