La Unió Anelles de la Flama estrena un nou element de carnaval: la Mulassa

Petits i grans es van aplegar ahir a la tarda la plaça del Pati i van gaudir de les balladetes dels Gegants i l’Àliga Plomada

01 marzo 2019 09:53 | Actualizado a 01 marzo 2019 09:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Unió Anelles de la Flama va estrenar ahir a la tarda un nou element que s’afegeix a la Rua de Carnaval: la Mulassa. Grans i petits estaven impacients per veure com seria. El nou element s’ha construït amb les aportacions econòmiques dels parçoners.

Els elements festius van acompanyar des de la plaça del Blat, la comitiva de l’Arribo de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Mitja hora més tard al Pati, es va presentar la Mulassa de Carnaval i, tot seguit, serà el torn de les balladetes dels elements de la comparsa de la Unió Anelles de la Flama. A continuació, Sa Majestat el Rei Carnestoltes va oferir el seu discurs. Seguidament, es va anar cercavila festiva fins a la plaça de l’Oli. 

També hi va haver degustació de botifarra i del tradicional caramel vermell de Dijous Gras, i un tast de Manxada. Es tracta de la beguda típica del carnaval vallenc que enguany ha canviat la recepta.

Demà, a les set de la tarda, des de la plaça del Blat, arrancarà la Rua de Carnaval, encapçalada per la comparsa del Moixó Foguer, els músics, els diferents elements de l’entitat, la carrossa de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i la resta de comparses.

En cada parada es representarà l’escena de la comparsa del Moixó Foguer, que aquest any ve carregada de nous versots satírics i crítics.

Una de les novetats que es presenta per aquest any és la Botella de Carnaval, un recipient per beure la Manxada sense por que la beguda s’ompli de plomes del Moixó Foguer, i pensat per als pròxims carnavals. La il·lustració que caracteritza la botella ha estat realitzada per l’il·lustrador Jordi Minguell. 

El dibuix representa la imatge de la nostra comparsa de carnaval amb els elements que la formen: el Moixó Foguer, l’Àliga Plomada, els Gegants i la Mulassa de Carnaval.
 

Comentarios
Multimedia Diari