Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Unió Anelles de la Flama presenta el nou gegant de Carnaval de Valls

Gresca, disbauxa i l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes omplen els carrers i places

Alba Tudó

Whatsapp
El nou gegant de Carnaval acompanyat de la Geganta  FOTO: ALBA TUDÓ

El nou gegant de Carnaval acompanyat de la Geganta FOTO: ALBA TUDÓ

La Unió Anelles de la Flama de Valls va presentar ahir a la tarda el nou gegant de Carnaval i se sumarà al seguici d’aquest dissabte: amb l’Àliga Plumada i la geganta. Abans de començar l’estrena del gegant; un dels membres de la Unió Anelles de la Flama Lluís Musté va puntualitzar que «des de l’entitat volem seguir creixent i fer tots els elements de Carnaval». 


Per construir el Gegant de Valls s’ha demanat la col·laboració de tots els ciutadans aportant 10 o 18 euros. Els noms dels personers o persones que han ajudat estan marcats dins del cos del Gegant. Però com és el Gegant de la Porra?«és un Gegant vell, sec i parodiem els Gegants coronats», explica Musté. I és que només pesa 40 kg. Per construir-lo han necessitat quatre mesos. 


Ahir, a la set de la tarda, va començar la disbauxa a la capital de l’Alt Camp. Com a novetat i abans d’estrenar el nou Gegant, els diables de l’entitat van parodiar el ball de la primera i la Moixiganga, i després van fer l’estrena i el ball conjunt. La festivitat, com cada any, s’organitza de forma anònima.


El nou cartell ha apel·lat al sexe amb el lema «Ara sí follarem». El Rei Carnestoltes va arribar a la capital de l’Alt Camp i a les vuit del vespre va fer el pregó a la plaça de l’Oli. Aquest dissabte a les set de la tarda, des de la plaça del Blat i amb la representació de l’escena del Moixó Foguer, l’Àliga Plomada, el Gegant i la Geganta de Carnaval estaran acompanyats de la comparsa de la Unió Anelles de la Flama (UAF). En acabar, hi haurà sopar al local social i festa per a tots els assistents. Durant la rua es repartirà la Manxada; la beguda típica de Carnaval feta a base de vermut, cafè i cacau.


Carnaval a Montblanc
El carnaval montblanquí consolida enguany el que s’ha anat fent els darrers tres anys. Destaca el sopar popular i la festa de Carnaval, que tindrà lloc aquest dissabte al pavelló del Casal Montblanquí. Abans, a la tarda, hi haurà la gran rua de Carnaval, que novament acabarà a Sant Francesc. És aquí on les colles faran el seu espectacle. És un dels moments més esperats i que les comparses participants en la rua s’han pres amb més ganes.

Temas

Comentarios

Lea También