La Unió de Botiguers de Montblanc incentiva el comerç de proximitat

La presidenta, Montse Guinovart, assegura que «per ara funciona bé i la gent de la comarca compra a la vila» 

05 diciembre 2018 11:46 | Actualizado a 05 diciembre 2018 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Unió de Botiguers de Montblanc incentiva el comerç local amb diferents propostes. Per la seva part, la presidenta de la Unió de Botiguers de Montblanc, Montse Guinovart, assegura que «per ara el comerç local funciona i molta gent de la comarca es queda a comprar aquí».

Fa dos mesos que han estrenat la targeta ‘Tot Vila’, on els clients s’estalvien diners i gaudeixen de diferents promocions. «Tenim més de 1.700 clients i 24 establiments que hi participem, i cada cop augmenta la xifra».
Per Nadal també organitzen campanyes i accions promocionals «perquè la gent compri a la vila».

Els dies 21 i 22 hi haurà un espectacle d’animació infantil, una xocolatada gratuïta i una cantada de nadales. A més, durant tota la campanya, els comerços associats regalen 40.000 butlletes als clients per participar en el sorteig de 1.000 euros en compres, repartits en un premi de 500 euros i cinc premis de 100 euros, i es poden gastar fins al 19 de gener en qualsevol dels establiments associats. «Aquestes campanyes de Nadal ens han funcionat força bé tots els anys», afegeix la presidenta. I és que un dels punts forts del comerç local és el tracte proper amb el client.

Les botigues també regalen vals d’aparcament de dues hores per a les zones blaves municipals, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc.

Per segon any, es repeteix el joc amb premi La Gimcana dels Tions, consistent en localitzar cinc tions amb mantes de colors diferents entre els 74 d’amagats als aparadors dels comerços. Un cop completat aquest joc, especialment pensat per a les famílies amb canalla, les butlletes opten a guanyar un premi de quatre entrades a PortAventura.

Les butlletes dels dos sortejos cal dipositar-les fins al 9 de gener a les urnes situades al vestíbul de l’ajuntament o a la biblioteca municipal. Tota la campanya de Nadal està reforçada per diferents accions de comunicació específiques, com ara l’edició de material gràfic, publicitat i ús de xarxes socials.

Nou sistema de pagament
«Pel que fa als pàrquings, tenim la competència amb el gran supermercat i nosaltres hem de donar facilitats», assegura Guinovart. Enguany estrenen l’aplicació per a telèfons mòbils ElParking, que es pot descarregar gratuïtament des de l’App Store i a Google Play. Cal registrar-se i vincular-hi una targeta a un moneder virtual.

A través d’aquesta aplicació, s’estableixen els diners que es volen pagar, el temps del tiquet -que es pot ampliar o treure’n un de nou des del telèfon-, així com recuperar l’import dels diners per temps no consumit o, si és el cas, per excés de temps cancel·lar les multes. A més, també permet unificar les factures de tots els estacionaments. Els vigilants de les zones blaves montblanquines controlen el sistema a través de tauletes.

Comentarios
Multimedia Diari