La calçotada arriba diumenge a Andorra la Vella

Es couran 6.000 calçots a la plaça del Poble per commemorar els 50è aniversari de l'agermanament de les dues ciutats

19 mayo 2017 16:28 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La internacionalitat dels calçots creix poc a poc, i aquest diumenge, just dues setmanes més tard que Valls visqués la Gran Festa de la Calçotada, es fa un nou pas amb la celebració d’una calçotada popular a Andorra la Vella. L’esdeveniment, ofert per l’Ajuntament de Valls s’inclou en el 50è aniversari de l’agermanament de Valls i Andorra la Vella, ciutats unides des de 1967 amb intercanvis gastronòmics anuals .

Aquest diumenge serà el torn de la calçotada, que se celebrarà a la plaça del Poble a partir de la una del migdia al preu de 7 euros per persona.

Durant la jornada es repartiran 600 racions, el que representen un total de 6.000 calçots cuits, tots ells de la Indicació Geogràfica Protegida. Les racions, de 10 calçots cadascuna, també incl0uran una terrina de salsa, botifarra, pa, vi DO Tarragona i un pitet commemoratiu.

Escudellada a Valls

El retorn gastronòmic es farà el diumenge 26 de març amb la celebració d’una Escudellada Popular a Valls, el típic àpat andorrà a base d’ingredients com arròs, fideus, botifarra, careta de porc o mandonguilles. L’acte anirà a càrrec dels Escudellaires d’Andorra la vella.

Els actes commemoratius del 50è aniversari de l’agermanament es completaran amb altres actuacions com trobades institucionals. Una es farà l’1 d’agost a Valls i la segona, el 6 del mateix mes a Andorra la Vella coincidint amb la Festa Major de la localitat i on la Colla Vella dels Xiquets de Valls faran una actuació.

Comentarios
Multimedia Diari