La campanya de donació de sang al concessionari Toyota de Tarragona engega motors

Serà aquest dijous 22 i entre els donants es sortejarà un kit de marxandatge oficial

20 octubre 2020 06:18 | Actualizado a 20 octubre 2020 06:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El concessionari Toyota Autoforum, per primera vegada, es convertirà en punt de donació de sang durant el proper dijous 22 d’octubre en una jornada que s’organitzarà en dues franges: matí, de 10 a 13h, i tarda, de 17 a 20h.

Tots els donants de sang que hi participin, entraran en el sorteig d’un kit de samarreta i dessuadora de Toyota ‘Start Your Impossible’, el projecte de la marca nipona per als Jocs Olímpics de Tokio.

La iniciativa ha estat impulsada des de Toyota Espanya amb els concessionaris de Catalunya i aquesta setmana la campanya farà parada a Tarragona.

Més enllà de la nova normalitat, és habitual que després dels mesos d'estiu, amb el canvi de ritme de vida, les donacions disminueixin. Per això, de cara a tenir una major reserva de sang durant els mesos d'hivern, Toyota Autoforum ha volgut col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits de Tarragona per una causa tan noble com necessària: garantir que cap dels hospitals ni pacients que ho necessitin, hagin d’aturar motors per manca de reserves sanguínies.

El canvi més important respecte les donacions que es feien abans de la pandèmia, i que ajuda a garantir totes les mesures de seguretat, té a veure amb la reserva de cita per a fer la donació. Els donants que vulguin participar de la campanya al concessionari Toyota Autoforum, hauran d’apuntar-se a través del web www.donarsang.gencat.cat/toyota. En aquesta web també s’hi pot trobar tota la informació relativa a la donació, mesures de seguretat, requisits o excepcions per a ser donant i funcionament.

El concessionari Toyota Autoforum es troba al carrer Carabia, núm 5-7, de la urbanització l’Albada de Tarragona. S’hi pot anar amb vehicle privat ja que disposa d’una bona zona d’estacionament gratuït als seus voltants, o bé en el bus municipal de la línia 34, que té parada just a davant.

Comentarios
Multimedia Diari