Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La carpa exterior del mercat provisional de Tarragona es començarà a desmuntar dilluns

Es preservaran tres panells perquè formin part de la història de l'equipament

ACN

Whatsapp
Entrada principal de la carpa annexa al Mercat Central de Tarragona.. Foto: Pere Ferré

Entrada principal de la carpa annexa al Mercat Central de Tarragona.. Foto: Pere Ferré

Un cop inaugurat el Mercat Central de Tarragona a mitjans de març, la carpa exterior de mercat provisional es començarà a desmuntar dilluns. Els treballs de desmuntatge que s'havien de fer a l'interior ja s'han acabat i dilluns es desconnectarà el subministrament elèctric i es començaran a retirar els panells exteriors. Tres de les peces, de 2 metres per 2 metres, es guardaran perquè formin part de la història del Mercat. D'altra banda, s'han detectat petites pèrdues d'aigua al nou mercat que serien, segons l'Ajuntament, fruit de l'activitat diària de l'equipament.

Segons un comunicat del consistori, a les canalitzacions s'acumulen restes orgàniques provinents de la neteja de les parades que poden crear embussaments puntuals i que obliguen a realitzar tasques de neteja durant el dia. Això provoca "petites caigudes d'aigua puntuals que en cap cas es tracta de goteres o deficiències en la coberta del nou edifici", afegeixen.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También