Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La circulació de trens entre Lleida i l'Espluga de Francolí, interrompuda fins al maig

Renfe manté un servei alternatiu amb autobús en el trajecte que discorre entre aquestes dues ciutats

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge aèria d'un tram de vies desfalcades a la línia del ferrocarril entre Lleida i Tarragona, al municipi de Vinaixa. FOTO: ACN

Imatge aèria d'un tram de vies desfalcades a la línia del ferrocarril entre Lleida i Tarragona, al municipi de Vinaixa. FOTO: ACN

La circulació de trens a l'R-13 i R-14 entre Lleida i l'Espluga de Francolí continuarà interrompuda, com a mínim, fins el 15 de maig, segons ha decidit Adif i ha informat aquest dijous Renfe. La línia va patir importants danys com a conseqüència de la llevantada de l'octubre passat i Adif està duent a terme treballs ens els diferents trams de via que van resultar malmesos.

Mentre durin les tasques de reparació, Renfe ofereix als usuaris un servei alternatiu amb autobús en el trajecte que discorre entre la capital del Segrià i l'Espluga de Francolí. Tot i això, el trajecte en bus suposa un increment del temps de viatge pels viatgers d'aquest tram d'uns 50 minuts. Entre l'Espluga i Barcelona, i viceversa, la circulació s'ofereix amb normalitat i en els horaris habituals.

En el trajecte entre Lleida i l'Espluga de Francolí, Renfe ha avançat l'horari de sortida de Lleida, Puigverd, Juneda, les Borges Blanques, la Floresta, Vinaixa i Vimbodí per garantir l'enllaç del bus amb la sortida dels trens des de l'Espluga. Entre Barcelona i l'Espluga de Francolí, s'ofereix el servei ferroviari amb els horaris habituals a l'R13 (Espluga de Francolí-Valls-Barcelona i R14 (Espluga de Francolí- Reus/Tarragona-Barcelona). El tren arriba a l'Espluga en el seu horari habitual i es presta el servei per carretera fins a Lleida.

Temas

Comentarios

Lea También