Más de Tarragona

Tarragona Sociedad

La compositora i cantant Olga Pes, aquest dissabte a Forès

La tarragonina oferirà un repertori basat en el seu darrer treball ‘Transit’, que uneix l’esperit del jazz europeu amb el seu pop folck

Diari de Tarragona

Whatsapp
La compositora Olga Pes en una imatge promocional. FOTO: cedida

La compositora Olga Pes en una imatge promocional. FOTO: cedida

La compositora i cantant tarragonina Olga Pes actuarà aquest dissabte al Mirador de Forès, a les 22h. Oferirà un repertori basat en el seu darrer treball, Transit, que uneix l’esperit del jazz europeu amb el seu pop folck. Un concert gratuït en el qual es podrà gaudir d’un instrument únic: una txalaparta de vidre. 

Els concerts d’Olga Pes són una barreja que neix d’una gran qualitat musical i la profunditat dels seus missatges. Capaç de crear una atmosfera on obrir-se a les sensacions i als sentiments es converteix en una pràctica fàcil.
D’arrels tarragonines, però també andaluses, la seva música es defineix com una barreja d’influències del jazz nòrdic i el folk.

Es presenta amb una formació poc habitual. Acompanya la seva excepcional veu i guitarra amb Alexis Lanza al violoncel, Fer García-Ramos a la bateria i Francesc Aguilera i Nando Taló a la txalaparta de vidre, un instrument del folklore vasc únic al món.

Amb aquesta fusió porten el seu darrer treball Transit. Es tracta d’un disc trepidant que ‘transita’ d’un idioma a un altre i barreja les seves llengües natals amb l’anglès, l’alemany i, fins i tot, el noruec. Un disc eclèctic que busca la reflexió en els missatges universals.La seva música l’ha portat a actuar per Catalunya, Espanya, Anglaterra i Alemanya, destacant amb la seva gira anomenada Buenestado en tu casa, on l’artista des del 2015, amb el disc Buenestado ha promocionat la seva obra actuant a cases particulars.

També és membre del grup Shaman Laika, formació de música mantra amb dos discos produïts per la cantant. El darrer, 7 keys to Jyoti forma part de la banda sonora del film de producció internacional Mantra, The Sound of Silence. La seva música està influenciada pel jazz i el folk nòrdic i la cançó d’autor catalana i andalusa. La seva discografia està formada per The Spring’s Jealousy,  Candy, The Equation, Near, Shanty Mantras, Buenestado, Transit i 7 Keys to Jyoti.

Temas

Comentarios

Lea También