La cursa Hol·la Genís mostra la cara més solidària del Morell

Prop de 550 persones van participar en aquesta prova esportiva solidària contra el càncer infantil

08 octubre 2018 15:28 | Actualizado a 09 octubre 2018 12:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Gairebé 550 persones no van faltar, aquest diumenge, a la cinquena edició de la cursa Hol·la Genís del Morell. Una cita marcada en vermell al calendari del municipi, que es bolca en aquesta iniciativa solidària per aconseguir recaptar el màxim de diners possible per lluitar contra el càncer infantil.

A primera hora del matí, el carrer Pompeu Fabra es va omplir de pantalons curts i sabatilles esportives dels participants a la prova, molts incondicionals, que volen mostrar el seu suport a la causa que va posar en marxa la família del Genís Sánchez, un petit morellenc afectat pel càncer i que, sortosament, ha pogut guanyar la seva cursa particular.

La recaptació d’aquesta cinquena edició ha estat d’uns 9000€

Com en les seves anteriors edicions, la cinquena cursa Hol·la Genís va oferir diverses opcions de participació als corredors inscrits: una cursa de 5 quilometres, una caminada de 4 i, també, curses infantils. Tots els participants van abonar 15 euros en concepte de donatiu-inscripció, excepte els més petits, que en van pagar 5.

A més, amb motiu del seu cinquè aniversari, el projecte Hol·la Genís ha fet un pas endavant i s'ha constituït com a associació, i per primera vegada ha realitzat dos models de samarreta, un de noi i un de noia.

Pel que fa a la recaptació, que en aquesta ocasió es destina a l’Obra Social Sant Joan de Déu i a la Fundació Ronald McDonald, ha estat de més de 8.500 euros. En els propers dies, aquesta xifra pot augmentar encara més, ja que als diners de les inscripcions cal sumar-hi les aportacions de particulars i empreses que s’hagin volgut sumar a la causa.

L’origen d’Hol·la Genís

Agraïts pel bon tracte rebut i les nombroses mostres de solidaritat durant el procés de curació del Genís, la seva família va posar en marxa la iniciativa Hol·la Genís que, a través d’aquesta cursa i també amb altres activitats menors, reuneix fons econòmics que posteriorment lliura diverses entitats que treballen i investiguen per lluitar contra el càncer infantil.

Comentarios
Multimedia Diari